![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Kurcze, prawie jak rok 1984 ;) |
Cytat:
Od razu nielubiany :P Pogadasz z szefem radia CDRInfo (jak już go wybierzemy oczywiście) on zrobi Tobie taką reklame że cobyś nie robił, tłumi i tak będą Ciebie uwielbiały ;) Nimalze swoim Kościołem dołoży swoje i Twój sukces jako premier murowany :) Nic tylko brać posadke.. :mruga: |
Cytat:
Oczywiście, to u góry to jeden - WIELKI joke i mam nadzieję, że zawsze tylko nim pozostanie :) |
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż ja tylko tak nieśmiało zapytałem ;) Ale chyba bym nie chciał. Nie lubię być nielubiany, a premier w Polsce to już prawie jak obelga ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
To mi bardziej pasuje na list motywacyjny gdzies do pracy a nie jako uzasadnienie odwołania na studia. Ale dzięki za chęci, wszelkie sugestie mile widziane :)
|
a może przyda ci się i to:
Jestem osobą żądną sukcesu, dążącą do samorealizacji i osiągnięcia postawionych sobie celów. Nie boję się samodzielnego podejmowania decyzji i nie unikam ich konsekwencji. |
Cytat:
"PROŚBA o ponowne rozpatrzenie mojej kandydatury na I rok studiów stacjonarnych na kierunku politologia z poniższych powodów." I tutaj piszę dlazego chcę studiować na tym kierunku. Będę pisał na kompie więc "PROŚBA" będzie na środku strony a reszta zdania linijkę niżej. |
No cóż...na razie dupa, z listy rezerwowych nieprzyjmują :( Zabieram sie za pisanie ...........
|
Cytat:
|
Cytat:
|
_Neoo_
powodzenia, no i daj nam na bierzaco znac jak tam idze sprawa... a jak juz zostaniesz prezydentem to niezapomnij o kumplach, i kumpelach, z forum... ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24. |