Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak napisać odwołanie? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-napisac-odwolanie-36903/)

_Neoo_ 17.07.2004 00:43

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Przekonałeś mnie :)

Kurcze, prawie jak rok 1984 ;)

No to świetnie, niech żyje premier CDRInfo :fala: :ognie: :D

andrzejj9 17.07.2004 00:26

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Od razu nielubiany :P Pogadasz z szefem radia CDRInfo (jak już go wybierzemy oczywiście) on zrobi Tobie taką reklame że cobyś nie robił, tłumi i tak będą Ciebie uwielbiały ;) Nimalze swoim Kościołem dołoży swoje i Twój sukces jako premier murowany :) Nic tylko brać posadke.. :mruga:

Przekonałeś mnie :)

Kurcze, prawie jak rok 1984 ;)

_Neoo_ 16.07.2004 22:56

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Ale chyba bym nie chciał. Nie lubię być nielubiany, a premier w Polsce to już prawie jak obelga ;)

Od razu nielubiany :P Pogadasz z szefem radia CDRInfo (jak już go wybierzemy oczywiście) on zrobi Tobie taką reklame że cobyś nie robił, tłumi i tak będą Ciebie uwielbiały ;) Nimalze swoim Kościołem dołoży swoje i Twój sukces jako premier murowany :) Nic tylko brać posadke.. :mruga:

andrzejj9 16.07.2004 21:27

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Na jednym z topików szukamy kogoś do posady ojca dyrektora rozgłośni radiowej "CDRinfo" a w tym topiku poszukujemy kogoś na stanowisko premiera Forum ;) hehe

No a co, koniec z anarchią! Czas tu porządek zrobić!!!

Oczywiście, to u góry to jeden - WIELKI joke i mam nadzieję, że zawsze tylko nim pozostanie :)

MacGyver 16.07.2004 21:16

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
A zgłaszasz swoją kandydaturę? :> Na razie stanowisko wolne :)

Na jednym z topików szukamy kogoś do posady ojca dyrektora rozgłośni radiowej "CDRinfo" a w tym topiku poszukujemy kogoś na stanowisko premiera Forum ;) hehe

andrzejj9 16.07.2004 21:16

Cytat:

Napisany przez _Neoo_

No ba :>

Chociaż ja tylko tak nieśmiało zapytałem ;)

Ale chyba bym nie chciał. Nie lubię być nielubiany, a premier w Polsce to już prawie jak obelga ;)

_Neoo_ 16.07.2004 20:47

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To kto z forum zostaje premierem? ;)

andrzejj9 16.07.2004 20:45

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
i nie po to mam już listę ludzi na odpowiednie stanowiska, żeby teraz się wycofywać. Jak ja im spojrzę w oczy? | |

To kto z forum zostaje premierem? ;)

_Neoo_ 16.07.2004 20:33

To mi bardziej pasuje na list motywacyjny gdzies do pracy a nie jako uzasadnienie odwołania na studia. Ale dzięki za chęci, wszelkie sugestie mile widziane :)

woitas 16.07.2004 18:46

a może przyda ci się i to:
Jestem osobą żądną sukcesu, dążącą do samorealizacji i osiągnięcia postawionych sobie celów. Nie boję się samodzielnego podejmowania decyzji i nie unikam ich konsekwencji.

_Neoo_ 16.07.2004 17:05

Cytat:

Napisany przez woitas
zastanawiam się, czy powinieneś pisać odwołanie.
spróbuj wpisać coś innego.

Tak myślałem nad tym co napisałeś i wymyśliłem cos takiego

"PROŚBA o ponowne rozpatrzenie mojej kandydatury na I rok studiów stacjonarnych na kierunku politologia z poniższych powodów." I tutaj piszę dlazego chcę studiować na tym kierunku.

Będę pisał na kompie więc "PROŚBA" będzie na środku strony a reszta zdania linijkę niżej.

_Neoo_ 16.07.2004 15:57

No cóż...na razie dupa, z listy rezerwowych nieprzyjmują :( Zabieram sie za pisanie ...........

michal_zb 15.07.2004 23:44

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Wydaje mi sie ze komisje rekrutacyjne zmieniaja swoje decyzje i pozytywnie rozpatruja odwolania tylko w BARDZO wyjatkowych sytuacjach i w przypadku popelnienia bledow w procesie rekrutacji.

czyżby w moim przyszłym LO było tak dużo błędów w rekrutacji ??? - pomyślnie rozpatrzono 8 na 10 odwołań...

_Neoo_ 15.07.2004 23:06

Cytat:

Napisany przez shuma02
_Neoo_

powodzenia, no i daj nam na bierzaco znac jak tam idze sprawa...

a jak juz zostaniesz prezydentem to niezapomnij o kumplach, i kumpelach, z forum... ;)

Nie ma sprawy ;) Hmm....tak przeglądam teraz listę stanowisk i patrzę że nie mam jeszcze nikogo na miejsce ambasadora RP w Stanach, myślę że Pan shuma02 będzie odpowiednim kandydatem :) W ZS...ups...;) w Rosjii wydaje mi się że też już mamy odpowiedniego człowieka (pozdro mr_spock :piwo: ) i korpus dyplomatyczny mamy gotowy :D

shuma02 15.07.2004 22:56

_Neoo_

powodzenia, no i daj nam na bierzaco znac jak tam idze sprawa...

a jak juz zostaniesz prezydentem to niezapomnij o kumplach, i kumpelach, z forum... ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24.