![]() |
Jutro musze się wybrać po przedłużacz. To chyba jedyne rozwiązanie. Szkoda tylko że nie mam wyjścia na słuchawki w głośnikach. Przez to gniazdo na pewno mógłbym słychać np MP3.
|
Cytat:
|
Ale mi chodziło o to czy to gniazdo odpowiada temu z karty dzwiekowej. TAk myślałem że nie ale chciałem się upewnić.
|
Gdyby do odtwarzania wszelakiej muzyki wystarczył cdrom, to tylko łosie kupowałyby karty dźwiękowe.
|
To jednak będe musiał go kupić, a szkoda. Dzięki za odpowiedzi. Właśnie tego się obawiałem że to złącze słuzy do odtwarzania tylko z płytek. ;(
|
W sklepie taki przedłużacz kosztuje 6-9 za 5 metrów. A możesz sobie chodzić wtedy po całym pokoju bez przeszkód:)
|
kup przedluzacz albo sam taki zrob :P
|
To gniazdo z przodu jest do odtwarzania muzyki z danego odtwarzacza w trybie analogowym i nie da się odtwarzać innych dzwięków
|
Słuchawki
Chciałem się zapytać czy jest możliwość podłączenia słuchawek do napędu i aby odtwarzały one dżwięki z kompa. Chodzi o to że kabel jest za krutki aby podłączyć je z tyłu kompa i sięga on jedynie do napędu z przodu. Niestety po podłączeniu słuchawek nic nie słychać. Czy to gniazdo jest tylko do odtwarzania muzyki z napędu czy można je wykorzystać tak jak chcę? :O
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |