![]() |
Ilość załączników: 1
nowy screen przy prędkości x4
Date : 2004-12-08 23:12:51 Model : 0-1-0-0 F:LITE-ON DVDRW SOHW-832S VS0E Disc : DVD+R , INFODISCR10 [Infodisc Technology Co., Ltd.] Speed : 4x ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1 Scanned range : 0 - 2130752 Sampling count : 120554 Errors : 0 PI Max : 16 PI Average : 3,05 PI Total : 48358 PIF Max : 8 PIF Average : 0,19 PIF Total : 2960 Uwagi: 1. LiteOn SOHW-832s prawidłowo odczytywane tylko przez firmvare VS0E i następne (w przyszłości ...) 2. Smart-Burn Media Check v3.1.8 pokazuje : Drive Type = DVD DUAL Disc Type = DVD+R (Single Layer) Disc MID = 49 4E 46 4F 44 49 53 43 (INFODISC) Disc TID = 52 31 30 (R10) Nominal Capacity = 4.38GB Manufacturer Maybe = Infodisc Technology Co., Ltd. SMART-BURN Speed Limit = 4.0X (Write) screen - http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13698&stc=1 |
Cytat:
|
DVD Double Diamond Digital
Ilość załączników: 1
Pojawiły się na allegro dvd-r ( plusy lub minusy) Double Diamond Digital 77,50 za 50szt z przesyłką.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36251379 Kupiłem.. zrzut z KProbe http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13688&stc=1 Liteon 832s najnowszy firmware. Jak sprawują się u was ?? - napiszcie ! Za tą cenę można dostać coś lepszego ?? |
Raczej był w tym czasie na forum bo pisał chyba coś w innych tematach... wyśle Mu PM:)
|
Cytat:
ostatnio Bartez wspominal cos o testach, faktycznie - nic sie jeszcze nie pokazalo. Moze by jednak cos w tej sprawie zrobic? |
Siemanko,
a my czekamy na testy czekamy, wiekszość z nas już się pali a nawet spaliła a testów jak nie ma tak ni ma |
Witam,
zgadza się, testowałem te płytki. Póki co mogę powiedzieć, że jakościowo są bardzo dobre. C1 max ok 8-10, tylko problem jest z moim LiteOnem, bo psuje końcówkę płyty - na końcu C1 ok 17-20, co wciąż jest bardzo dobrym wynikiem. Oczywiście błędów C2 nie ma żadnych. Wszystkie pliki odczytują się bezproblemowo, test transferu w Nero CD Speed idealny. Jeżeli cena będzie na takim poziomie, o jakim pisałem, czyli ok, 1 zł, to jak dla mnie to jest rewelacja. No i na koniec muszę potwierdzić słowa KIKA - współpraca perfekcyjna, traktowanie klienta na wysokim poziomie i ogólnie nie ma do czego się przyczepić. Dzisiaj po południu wrzucę screeny z KProbe i Nero CD-DVD Speed. |
Bartez juz dostal pierwsza partie i twierdzi, ze "bardzo dobrze". Podobno wkrotce maja byc wyniki. Ja do tej pory nie mam zadnych zastrzezen, choc nie jestem specjalista w tej dziedzinie, wiec moje opinie moga byc bardzo subiektywne.
|
Cytat:
|
Można to wrzucić do osiołka. Co mi tam.
|
spodoba Ci sie, poszukaj a nie pozalujesz
|
Cytat:
|
epol - polecam takie kapele jak UFO, Thin Lizzy, Budgie, jane, Free, Camel :) Warto!
|
Jak je spotkam to zakupie pare sztuk na testy na moim Teacu.
|
informuje, ze na moja prosbe, skromna, przeslano mi klika plytek i kontakt do goscia, ktory zajmuje sie Europa Wschodnia, potraktowano powaznie i odpowiedziano na zadane pytania. pozdrawiam i ... szacunek dla AOD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |