![]() |
GG i błąd >> ie8a <<
Ilość załączników: 1
Witam wszystkich. ten błąd wyskakuje mi jak zainstaluje nakładke Power Project 1.5x i jeżeli osoba napisze do mnie pierwszą wiadomość. Ona zacznie. I mam to tylko po zainstalowaniu tej nakładki. Miał ktoś cuś podobnego...??? ??? ??? I nie chodzi mi o odpowiedzi na celu USUN ten dodatek.
Pozdro.. |
ie mi sie tylko z jednym kojarze :P Zrob generalny upgrade GG i PowerProject. Wydaje mi sie ze w najnowszym GG udalo sie usunac ten blad.
|
Nic z tego zainstalowałem PowerGG ver. 1.6.3 i ten błąd jest nadal. Macie może jakieś pomysły...??
|
Wiecie może i pomogła ta instalacja PowerGG 1.6.3. Tylko nie wiem czemu na 2 osobach wyskoczył ten błąd a na kolejnej już go nie było. Poczekam jeszcze potestuje i dm znać czy jest już wszystko OK.
|
Po screenie wnioskuje ze masz XPka, na stronie GG pisze zeby w przypadku tego systemu zainstalowac wszystkie laty. Ja jak mi gg sie sypalo to zmienilem zgodnosc na WinNT 4.0 i chodzi ok ;)
|
Chyba zainstalowanie PowerGG 1.6.3 pomogło. Już mi nie wyskakuje ten błąd. I tak mam XPka z SP1 i kilka najnowszych łatek. THX z odzew.
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |