![]() |
Ltr 48246k@52246k
Przede wszystkim chcialem powitac wszystkich na forum!!!
Jestem posiadaczem napedu LiteOn 48246K przegladalem archiwum forum cdr info w celu znalezienia jakichkolwiek informacji na temat krecenia ow napedu jednak jedyne co udalo mi sie znalezc to informacje iz albo sa z tym problemy albo nie da sie tego zrobic. Biosu od 52246K nie potrafie znalezc dlatego zwracam sie do Was z prosba o pomoc. Z gory THX |
nie ty jeden chcesz to zrobic, na zagranicznych forach tez kilka osob sie o to pytalo, ale modelu 52246k nikt nie uswiadczyl - ponoc istnieje ale nikt go nie ma
a wg mnie dla tych kilku sekund po prostu i tak nie warto |
no wlasnie lookalem tez na http://forum.rpc1.org i rowniez nic nie znalazlem wiesz tu juz nie chodzi o te sekundy bo idac tym tropem dalej siedzielibysmy na 16kach czy jeszcze gorzej ;) ale o sam fakt i satysfakcje bo glownie o to chodzi w o/c :>
|
nawet gdyby sie dalo to nie ma sensu
testowalem na moim liteonku 48246S i po wgraniu biosku od 52 okropnie pogorszyl mi sie odczyt plyt pozattym kto przy zdrowych zmyslach pali cedeki na x52? |
Cytat:
pzdr Lagier |
No tak, ale jak Ciebie kusi to możesz wgrać nawet bios od LTR-52326S Myśle że nic się nie stanie, ale jak co to zawsze można wrócić do LTR-48246K ;)
|
Cytat:
|
Gdzieś już był temat poświęcony 48246K... tam troche przeczytasz o tym... ale chyba tam nikt nie miał 52246K
|
Cytat:
|
A masz może dostęp do model'u LTR-xxxx6/7S?(najlepiej 48(12/24/32)6S Jak tak to czy możesz swoją K rozkręcic i powiedzieć czym się róźnią?
|
wersja 6K jest krotsza od 6S, oraz oba te napedy roznia sie optyka, a co za tym idzie wersje biosow nie sa kompatybilne, wgranie biosu od 6S do 6K nie zepsuje napedu, ale nie bedzie mozliwosci nagrywania plyt, a i chyba z odczytem jest kiepsko
nie ma co probowac nawet, nie jeden juz sie bawil |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:59. |