![]() |
Jakie wymagania ma (S)VCD ?
Tak jak w temacie: Jakie wymagania ma VCD i SVD
ostatnio dostałem kopa-strupa: P 133, Ram 24MB, CD 24x, grafika ATI, Dźwięk AWE64 ISA Chciałbym na nim oglądać VDC lecz ono się przycina :blee: sic Może to wina CDROMU ze VCD sie tnie, czy poprostu kopm jest za słaby? |
Po pierwsze to pomyliłeś działy. Ale jak już tu jestes to cuś około 300Mhz. Ale nie jestem pewny. I zapomnij że na tym kompie będziesz mógł oglądać bez przycinania się.
|
Zgraj vcd na dysk i z niego uruchom, może pójdzie.
|
Byłem kiedyś szczęśliwym posiadaczem P166MMX 32 RAMu i nie działały na nim prawidłowo filmy. Więc myśle ze i u Ciebie raczej też nie będą śmigać.
Pozdro |
Mam P100, 80 MB ramu, i karte graficzna ze sprzetowym dekoderem MPEG 1, i odtwarza pieknie :P
|
Jak i on by zwiększył sobie ramu i wstawił taką grafe jaką masz to będzie chodziło. Ale z tym co ma to wątpie. Choć "nigdy nie mów nigdy...".
|
Zawsze pozostaje opcja dołożenia dekodera sprzetowego... Real Magic czy cus takiego... ma on male wymagania i nawet dvdki mozna plolukac :)
pozdro! |
dekoder sprzetowy firmy "Videologic" pomoze ..(dzisiaj mozna ta karte otrzymac juz za 30 euro) ale czy warto?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |