![]() |
Skok na agencję PKO BP? To dziecinnie proste...
otóż...
1. wystarczy dowiedzieć się, kto jest zarządcą obiektu, w którym mieści się agencja. 2. udajemy się do sklepu i kupujemy: taśmę do mierzenia 7,5m i 30m, parę kartek, coś do pisania. 3. rozpoczynamy inwentaryzację obiektu. 4. po zmierzeniu dowolnej części budynku (ważne, żeby nas zauważono) udajemy się do agencji i prosimy o udostępnienie pomieszczenia, celem wykonania pomiarów. 5. teraz już z górki... osobiście spotkałem się z czymś takim... :P wykonywaliśmy z kumplem inwentaryzację budynku dla Powiatowego Zakładu Zarządzania Nieruchomościami. siedząca tam kobieta bez problemu wpuściła nas do siebie... :ja_chce: potem tak sobie myśleliśmy, gdzie ona miała rozum. nie sprawdziła naszych danych, nie skontaktowała się z bankiem ani z zarządcą i tak na ładne oczy wpuściła nas do środka, a pieniędzy miała naprawdę dużo... :ysz: |
Ciekawe czy u mnie w mieście poszłoby równie gładko :> Trza by spróbować... kiedyś... :>
|
Ciekawe, w moim miasteczku napewno taki numer by również przeszedł :D
|
Polska - kraj oparty na paradoksach.
I wywalić z urządów, ważnych budynków te stare baby i dziadów za przeproszeniem którzy popijają tylko kawke, a dać prace młodym, ambitnym, obytym i myślącym ludziom, którzy nie mają pracy. ooo :) :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kretyn bank... yyy znaczy się Kredyt bank :>
|
Cytat:
|
kiedys w jakims filmie facet obrobil bank prszac o pieniadze i mowiac ze facet (oczywiscie calkiem przypadkowy) ma w walizce bombe :) ale to byl film... woitas - juz jestes bogaty? czy dopiero bedzies? :D
|
heh :P
jutro kupuję nowe mieszkanie... :ja_chce: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:07. |