![]() |
Nowy komputer !!!
Tu mozecie wpisywac jaki komputer
na dzien dzisiejszy byscie sobie sprawili !!! :P :D Troche FANTAZJI !!! :mruga: ;) :pisze: :) || |
Nie chcę nowego komputera:), lubie to co mam;), no może ewentualnie jakiś laptop by sie przydał:)
|
ja tez nie nazekam na swojego ale jak bym mial przyplyw gotowki to zmienilbym plytke na Gigabyte 7NNXP + Athlona 2600+ Barton + dodatkowe 256 mb ramu i graficzke z 9200 na 9600XT, a reszte pozostawiam bez zmian.
|
Cytat:
BTW: Troche dziwny ten temat ;) |
Ja jedyne co bym zmienił to procka na jakiegoś wyselekcjonowanego bartka (najlepiej mobile) i dodał 2 dyski SATA w Raidzie.
|
Mi starcza PEGAZUS EXTRA POWER 3000 GHz z ATIRIVĄ 2048MB na pokładzie. Po co mi lepszy ;)
|
Wejdz na jakikolwiek sklep internetowy. Leć podzespołami (sortuj według ceny) wybieraj najdroższe o :piwo: ;). Kasa nie gra roli hm.... ktoś lubi to sformuowanie chyba Sid :D
|
Hmm... To jest moja SKROMNA propozycja.
( http://sklep.komputronik.pl/konfigurator.php?del=1305 ) ;) :) :pisze: :mruga: :spoko: |
Ja mam w miare nowego laptopa z a64 na pokladzie, nie narzekam nie potrzebuje nic wiecej.
|
Cytat:
|
też bym się chyba za laptopem rozejrzał. miałbym problem z klawiaturą ale chyba bylo by warto
|
konfig moich marzeń:
legalny soft to co mam jeszcze mi starcza do maja dzialać będzie w maju dodam ramcu 3 giga i kupie laptopa:) więcej do szczęścia mi nietrzyma:) |
eh, ile sie ma kasy tyle na kompa mozna wydac, czy to jest 1500PLN czy 1 500 000***8364;
mazenia... nowy komp biurkowy (dwa proce, raid, dwa monitory), maly komp medialny pod telewizor (ofkorz w sieci z glownym) i laptop, tak dodatkowo :) plus szeroki strumyczek do netu :D tylko zaczyna sie bledne kolo - po co wydawac duuuze sianko na strumyczek skoro moge sobie kupic orginaly (sakoro stac mnie na fajki to stac mnie na zapalki...) i dlatego takie popuszczanie wodzy nie ma sensu :banan: ale i tak sie rozmarzylem :banan: |
Ja bym sobie tylko dorzucił 256MB pamięci (a potem jeszcze 512, ale to już kaprys :)). Ewentualnie w przyszłości zmienił kartę graficzną (najchętniej na jakiegoś GeForce IV 4200Ti czy coś koło tego). I już, nic szybszego nie potrzebuję :)
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14. |