![]() |
Wracam do tematu Sacred.
Czy jest jakiś sposób aby przyporządkować klawisze (quickload, quicksave) w innych miejscach niż robi to sama gra. Zaznaczam że w grze nie ma w ogóle opcji edycji klawiszy. Czy może jakiś plik config edytować? Naprawdę nie wiem, a wczoraj myślałem że mnie **** trafi jak po paru godzinach gry przez przypadek nacisnąłem quicksave w momencie śmierci mojej postaci!! Klawisze są koło siebie F8 i F9, a przy moich wielkich łapach było tylko kwestią czasu żeby je nacisnąć obydwa na raz. |
Cytat:
Na poczatku gra fajna ale po chwili staje sie nudna jak flaki z olejem albo i bardziej, a nie zgodze sie z twierdzeniem ze grafika super - IMO byla najwyzej srednia. |
Już wiem. NFS nie chciał mi zmienić grafy bo miałem przestarzałe stery od niej. Wgrałem nowe i jest Ok :>
|
Ja grałem w manhunta i całkiem niezłe wrażenia. Sacreda mam na dysku ale poki nie przejde neverwintera nie zainstaluje go. Co do HT2 całkiem znośna gierka.
|
No to miód. Aha te pytania o HT2 I NFS są nieaktualne bo mi ŻADNA gra nie chce normalnie chodzić. No cóż jutro Format C: & D:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jedyny plus to grafika - naprawdę super. |
A grał ktoś w Manhunt'a lub w Painkillera ??? Wypas gierki :)
-edit- Albo w Bete 2 Dooma3 ??? |
Cytat:
|
@gallus anonim z plikami nie pomogło. Będę musiał jeszcze raz przeinstalować Winshita.
@Air wiesz można spróbowac najpierw na koach a później po nabraniu wprawy jechać na żywca. :> |
Cytat:
|
Mily666 pomogło z tymi plikami czy nie???
|
Ja nie grałem. A fajne??
|
A graliście może w Sacred'a?? Zacząłem grać ale jest kurewnie trudna. Ciągle mnie zabijają. Można tam zmienić gdzieś stopień trudności? Bo to nie jest wcale rozrywka robiąc save po każdym zabitym przeciwniku.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |