Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Hard Truck 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/hard-truck-2-a-37035/)

Air 14.07.2004 08:34

Wracam do tematu Sacred.

Czy jest jakiś sposób aby przyporządkować klawisze (quickload, quicksave) w innych miejscach niż robi to sama gra. Zaznaczam że w grze nie ma w ogóle opcji edycji klawiszy. Czy może jakiś plik config edytować? Naprawdę nie wiem, a wczoraj myślałem że mnie **** trafi jak po paru godzinach gry przez przypadek nacisnąłem quicksave w momencie śmierci mojej postaci!! Klawisze są koło siebie F8 i F9, a przy moich wielkich łapach było tylko kwestią czasu żeby je nacisnąć obydwa na raz.

REi 13.07.2004 15:06

Cytat:

Napisany przez Air
Ja grałem Manhunta, ale z następnymi moimi słowami się wiele soób nie zgodzi ale trudno. Gra jest beznadziejna. Polega na wyrafinowanym zabijaniu przeciwników (worek foliowy, kawałek szkła, tulipan). Przeszedłem 8 planszy a tam ciągle to samo. Zabij wszystkich i rób to tak żeby cię nie zauważyli. Ale to również nie problem. Jeżeli cię zobaczą uciekasz za róg i oni o tobie juz zapominają. Swoją drogą ty biegasz dużo szybciej od innych. Brak save'ów( są tylko auto).

Jedyny plus to grafika - naprawdę super.

No ja sie nie zgodze ;)
Na poczatku gra fajna ale po chwili staje sie nudna jak flaki z olejem albo i bardziej, a nie zgodze sie z twierdzeniem ze grafika super - IMO byla najwyzej srednia.

Mily_ 13.07.2004 13:15

Już wiem. NFS nie chciał mi zmienić grafy bo miałem przestarzałe stery od niej. Wgrałem nowe i jest Ok :>

kodziu 13.07.2004 09:43

Ja grałem w manhunta i całkiem niezłe wrażenia. Sacreda mam na dysku ale poki nie przejde neverwintera nie zainstaluje go. Co do HT2 całkiem znośna gierka.

Mily_ 13.07.2004 09:19

No to miód. Aha te pytania o HT2 I NFS są nieaktualne bo mi ŻADNA gra nie chce normalnie chodzić. No cóż jutro Format C: & D:

gallus 13.07.2004 09:00

Cytat:

Napisany przez Mily666
Ja łupałem w Painkillera ale demko. To jest gra dla dzieci powiyżej 18 lat :>. Wypas

Nop od 18 lat ale w porównaniu z Manhunt'em to i tak jest pikuś :), tam się szybą gardła podcina, workeiem dusi itp. Poprostu brutal game ;)

Mily_ 13.07.2004 08:54

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
A grał ktoś w Manhunt'a lub w Painkillera ??? Wypas gierki :)
-edit-
Albo w Bete 2 Dooma3 ???

Ja łupałem w Painkillera ale demko. To jest gra dla dzieci powiyżej 18 lat :>. Wypas

Air 13.07.2004 08:53

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
-edit-
Albo w Bete 2 Dooma3 ???

Ja grałem Manhunta, ale z następnymi moimi słowami się wiele soób nie zgodzi ale trudno. Gra jest beznadziejna. Polega na wyrafinowanym zabijaniu przeciwników (worek foliowy, kawałek szkła, tulipan). Przeszedłem 8 planszy a tam ciągle to samo. Zabij wszystkich i rób to tak żeby cię nie zauważyli. Ale to również nie problem. Jeżeli cię zobaczą uciekasz za róg i oni o tobie juz zapominają. Swoją drogą ty biegasz dużo szybciej od innych. Brak save'ów( są tylko auto).

Jedyny plus to grafika - naprawdę super.

gallus 13.07.2004 08:24

-edit-
Albo w Bete 2 Dooma3 ???

Air 13.07.2004 08:23

Cytat:

Napisany przez Mily666
@Air wiesz można spróbowac najpierw na koach a później po nabraniu wprawy jechać na żywca. :>

Chyba właśnie tak spróbuję. ;)

Mily_ 13.07.2004 08:21

@gallus anonim z plikami nie pomogło. Będę musiał jeszcze raz przeinstalować Winshita.
@Air wiesz można spróbowac najpierw na koach a później po nabraniu wprawy jechać na żywca. :>

Air 13.07.2004 08:13

Cytat:

Napisany przez Mily666
Ja nie grałem. A fajne??

Włąsnie fajne ale trudne. To nie do pomyślenia w Diablo czy Warcrafcie a nawet w Neverwinter nights żeby od razu w pierwzsym akcie wykańczali ci postać! Rozumiem w potyczce z bosami ale nie ze zwykłym rozbujnikiem.

gallus 13.07.2004 08:12

Mily666 pomogło z tymi plikami czy nie???

Mily_ 13.07.2004 08:09

Ja nie grałem. A fajne??

Air 13.07.2004 08:08

A graliście może w Sacred'a?? Zacząłem grać ale jest kurewnie trudna. Ciągle mnie zabijają. Można tam zmienić gdzieś stopień trudności? Bo to nie jest wcale rozrywka robiąc save po każdym zabitym przeciwniku.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42.