![]() |
Jest bios VS08 do 832S!!!
Jest nowy bios do 832S na http://www.liteonit.com/ODD/English/...e_dvd%20rw.asp i na http://dhc014.rpc1.org/indexOEM.htm tez jest :)
|
no nareszcie jakis oficjalny a nie jak "spaprany" VS05 :mruga: :D
no to kto pierwszy przetestuje :D ?? |
Jak bym proponował Ciebie jak się nie obrazisz :D Ale ja już go wgrałem i zaraz idę do wypożyczalni po film :)
|
hehe,ja juz wrocilem z wypozyczalni :D (Bad Boys II,Piraci z Karaibow i WP Powrot Krola ) wszystko bedzie palone na Platinumach +R x8
|
Ja ma Bad Boys 2 na HDD ale CloneDVD2 pokazuje mi błąd i PowerDVD5 także i nie moge tego nagrac a Piraci z Karaibów mam już od 2 misięcy na VCD :cool:
|
Cytat:
|
Oj przecie gdyby im w wypozyczalni sie popsuly albo poginely plytki to wlasnie maja u mnie ich kopie bezpieczenstwa :mruga:
|
Ja też im daję taką gwarancję ;)
|
to tAK JAK WSZYSCY :D
|
hehe :piwo:
|
A ja wgrałem na przerobioną 812 i teraz mi mryga na pomaranczowo dioda na napędzie i nie widzi plytek.
POMOCY Prosze o instrukcje (mam XP i plyta na MSI z nForce2). Chce powrócić do poprzedniej wersji biosu z 832 (VS04) HELP!!! |
Cytat:
Hmmm z tego co mi wiadomo to nie mozesz wgrywac biosow od 832 do swojej 812@832 ze strony producenta tylko odpowiednio przerobione. |
Wiec co mam teraz zrobic
Porsze jesli masz jakis pomysl to wal Bo mi sie pomysly skonczyly |
Nie odmowie sobie przy tej okazji uszczypliwosci - po jakiego diabla bierzesz sie za podmienianie firmware'u skoro nie masz o tym pojecia ? A wystarczylo poczytac... :ysz: Ehhhh.... No dobra, a teraz spokojnie. To co sie stalo to nic strasznego. Musisz spatchowac plik z firmwarem przy pomocy omnipatchera. Potem jeszcze raz wgraj ten plik ktory otrzymasz. I po klopocie
|
Uf
jakos mi sie udalo odzyskac naped co dziwne zrobilem cos w desperacji a mianowicie wgralem jeszcze raz patcher z 812 na 832 i naped sie orzywil :D teraz juz czyta a w chwili obecnej proboje wypalic dvd ( jak narazie dobrze mu idzie) Wiec natępnym razem jak ktos powie o nowym biosie to sie narpiew zapytam czy moge go wgrac do przerobionej nagywarki Dziwne jest dla mnie tylko jedno Przecież 812 i 832 to te same napedy (dlaczgo wiec nie moglem go wgrac ??) prosze o wyjasnienia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:59. |