![]() |
Nature One
Kto coś wie na temat tej impry? Czy ktoś z Was sie wybiera 30 lipca do Kastellaun? :D
|
Tzn., że nikt nie był? Impreza była za-ebista!! Żałujcie :P
|
Ja chciałem jechać ale:
1. brak kasy 2. brak kasy 3. brak kasy 4. brak kazy ... |
Ja się zapożyczyłem. Straciłem ok 1100zł czyli ok 250 euro i to było mało :/ Za rok jade lepiej przygotowany. Biore generator prądu i swój sprzęt na camping :D
|
Cytat:
Mily666 dziwnym sposobem ty zawsze chcesz jeździć na każde imprezy i jakoś zawsze nie masz kasy. Ciekawe skąd wzięła ci się taka chęć.... zastanawiające :> ;p |
Nature one to jedne z najlepszych imprez. Gra tam smietanka. I dlatego milly chce tak tam jechac ale z wiadomych przyczyn nie moze :)
|
Cytat:
|
Mily ja tez bym chetnie pojechal na Love Parade :) to dopiero jest impreza i all najlepsi w jednym miejscu. Szkoda ze juz nie bedzie takiej dyski.....
|
A ja chetnie też bym ....
ale poleciał w kosmos ...ale dupa brak kasy :) |
A ja zapraszam na moją stronkę interesantów. Dziś dopiero zrobiłem galerię fotek z Nature One :D Impreza naprawdę jest megawypasiona. Było ponad 300 DJi kilkanascie klubów nie tylko z Niemiec, bo Thunderdome z Holandii oraz Energy z Austrii. Z Polski nie było żadnego klubu bueheheh i to chyba lepiej, był natomiast polski DJ Angelo Mike :D
Oto link :P Nature One gallery Aha, fotki nie są najlepszej jakości, bo robione były SE P900, a to ma tylko VGA :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:45. |