![]() |
mp3 w trybie ISO1
hej,
mam mały problem z plikami mp3 nagranymi na CD-Rom,niedawno nagrałem troche mp3ujek na CDR w ISO1 urzywając nero, teraz niewiem czy czegoś nie zrobiłem żle poniewarz gdy klikne na kturyś z nagranych plików to windows w opisie pliku(chodzi mi o to małe okienko w lewym dolnym rogu ekranu :mruga: ) nie pokazuje ani nazwy albumu ani wykonawcy itd....gdy jednak klikne na właściwości i dam zaawansowane wszystkie informacje są wyświetlane poprawnie,dotyczy to wszystkich plików które nagrałem,była to pierwsza płyta z mp3 którą nagrałem więc niewiem czy tak ma być czy nie.... :help: |
Jak tworzysz składanek z mp3'ek to w przypadku zapełnienia jednorazowo całej płyty stosuj metodę Dosc-At-Once i zamykaj CD. Gdy będziesz chciał wypalać kilka razy na nośniku to stosuj metodę Track-At-Once i nie zamykaj CD. Zamykasz gdy nośnik będzie już pełny, albo program sam to zasugeruje.
Co do ISO to wybierz Poziom 1 oraz Tryb 1. Na tej stronie http://seba.wsm.wielun.pl/multisesja.htm masz dokłądny opis płyty wielosesyjenj. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:54. |