![]() |
Hidalgo.FS.DVDR-Centropy
witam sciągnąłem z netu film dvdr Hidalgo.FS.DVDR-Centropy i poszukuje napisów.ma ktos moze juz gotowe napisy z odpowiednia synchronizacja w formacie np. SSA lub SON??????????Wiem ze mozna z divxow przerabiac napisy do dvd,ale ja juz sprawdzalem napisy znajdujace sie na napisy.info i praktycznie zeby dopasowac napisy do tego filmu to musialbym linijka po linijce synchronizowac , a nie mam na to za bardzo czasu.prosze o pomoc pozdrawiam
|
zapytaj s@ :D
|
jak niklt nie ma to tylko synchronizacja i zerknij na www.napisy.org moze ci cos wiecej wyskoczy
|
na tej stronce tez sprawdzalem ale ie ma pasujacych napisow i wyglada na to ze bede musial recznie robic cala synchronizacje.jesli ktos ma te napisy zsynchronizowane do mojej wersji filmu to prosze o pomoc.W zamian moge udostepnic jakies swoje napisy zsynchronizowane:)
|
przesadzasz - napisy do wersji WS.DVDRip-BRUTUS z Napisy.info można bez trudu dopsasować do DVD NTSC albo PAL.
nawet to bede robił za pare dni... |
hmmm ja probowalem ale wszystko sie rozjezdza.kilka rodzai napisow probowalem dopasowac ale nic nie wyszlo,bo zeby wszystko dobrze wygladalo to bede musial cala synchronizacje od nowa robic:(jesli ci sie uda to moglbys sie podzielic napisami???ja moge tez swoje jakies udostepnic:)pozdrawiam
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:01. |