![]() |
win2003 - czy warto?
Jak w temacie - oto jest pytanie.
Właśnie mam cos takiego: czy w warunkach domowych warto sie w to pobawić? Jak z aplikacjami - te co chodzą pod win2k i winXP też pójdą pod win2003? Co nie będzie działać? Serwera w domu nie bedę stawiać. 8) |
eeee... to juz bylo kilka razy :P
|
Cytat:
Trochę czasu upłynęło - są nowe doświadczenia. 8) |
Ilość załączników: 1
jzu dawno temu bylo walkowane i raczej system sie nie zmienil wiec to co powiedziano jest aktualne - "to zalezy"
sa tacy co beda glosno krzyczec na uzytkownikow 2k3 i wyzywac ich od glupoli i nieukow - ze zabawa w przerobki itp jest bez sensu a sa tacy co bez 2k3 sobie kompa nie wyobrazaja ja zaliczam sie do drugiej grupy nie zastosowalem sie do standardowego przepisu, kosztowalo mnie to 7 reinstalek od zera :) ale chyba warto bylo, po poznalem co gdzie jest, procentuje teraz w pracy, a jak to dziala? obrazek co dziala? wszystko czego sie dotknalem [czyli nie sprawdzalem nortonow, p2p i ms office], co robi jazdy? opcje ktorych sie zapomni wlaczyc - animowane gify, java i jakies mniejsze glupotki wszelkie uwagi na gg:2319150 prosze bo www przez czas jakis miec nie bede |
Mi sie win2k3 podoba i gdyby nie to ze nie widzi mojego skanera dawno bym sie przesiadl. Jednak jest druga strona medalu, trzeba sie niezle nameczyc zeby wszystko ladnie zoptymalizowac do pracy domowej, a nie serwerowej.
|
Witaj Sid: dawno Ciebie tu nie widziałem. Bardzo się cieszę.
Zawsze Ci ufałem i podejmę ryzyko (w poniedziałek). 8) |
powiem krotko: WARTO
bylem jednym z pierwszych uzyszkodnikow tego cusia i naklonilem do niego wieeeelu ludziow (w tym z tego forum), 90% przy 2k3 pozostala ;) BTW OT: Sid, cos kiedys od Ciebie slyszalem ze juz nigdy wiecej... || |
w2k3 testowalem
toto lubi wybrzydzac - sa okropne jazdy zeby zainstalowac chocby antywirusa i firewala o sterach juz nie mowiac, narazie ciagle sie trzymam w2k - aktualnie sp4 ale jak bede mial wiecej czasu i druga maszyne wolna to sie nim pobawie i to ostro |
Win 2003
Hehe to widze że wy strasznie duzo zarabiace że możecie sobie pozwilić na kupienie Windy 2003. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
www.msdnaa.com
przeczytaj i przestan mnie obrazac - z tego co wiem nie tylko ja na forum mam legalnego 2k3 |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:49. |