![]() |
DVDMaestro i zaduzy plik
Nie moge zmontować voba bo DVD Maestro nie chce mi przyjąć VTS_01_1.m2v który ma 3,8 GB - pisze że za duzy plik, co z tym zrobic :podbite:
|
to dziwne po mi Maestro przyjmuje nawet pliki o wadze ponad 6 Gb...
jaki masz dokładny komunikat, jaką wersję programu i system operacyjny ? |
win XP, DVDMaestro 2.5 SP1,
Komunikat przy przenoszeniu Video do okna projektu Movie1: The Video Asset lenght than the maximum allowed. Poza tym zauważyłem że często jest tak że nie da się zrobić Import Media Asset jakiejść scieżki a dopiero po restarcie sie da. Hmm tak się też zastanawiam bo miałem problem z plikami na FAT i musiałem zrobić NTFS na 1 dysku. FAT nie obsuguje duzch plików właśnie coś koło tej wartości. Moze DVDMaestro ma katalog temp jakis ustawiony na FAT i tu jest problem, ale ja nie dawno go używam i moze jeszcze nie wiem, w każdym razie w Maestro nie doszukałem się zbyt wielu opcji konfiguracji. :podbite: |
Cytat:
|
Właśnie znalazłem twoją odpowiedx na ten sam problem w innym wątku :)
ale mam jeszcze dodatkowe pytanie bo włąsnie przeglądam forum ale nie widze podobnego - robiłem wszystko wg opisu w IfoEdit składając voba dodałem tam wiadomo video, dts i ac3 oraznapisy i powstały 4 pliki vob. Po odpaleniu w power dvd 1 z vobów nima mozliwosci wyboru ścieżki audio ani napisów. :podbite: |
Cytat:
|
OK
poczytałem już troche i skleiłem nawet voby w Maestro - wszystko luz OK ale mam jeszcze jedną rzecz. Wyciągnołem z voba wcześniej 2 napisy sup angielskie noi chciałbym je spowrotem dodać w Maestro do voba wraz z polskimi. Polskie przerobione z txt więc ok są w formacie stl. Jednak jak dodać sup? Czy trzeba przetwarzać je na txt. Troche to bez sensu. Co zrobić z tymi sup i czym żeby dodać w Maestro? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |