![]() |
Jak przerobić książkę telefoniczną na CD aby...
Czy wie ktoś może jak przerobić książkę telefoniczną na CD tak aby można było wpisać numer telefonu i wyszukiwało by mi do kogo należy ten numer.
Mam małopolską książkę telefoniczną 2003/2004 wydaną przez TP Ditel. |
Też by mnie to ciekawiło (kiedyś zadawałem podobne pytanie przy okazji topiku o tych książkach)
BTW: Ma ktoś wspomnianą książkę z woj. lubelskiego ??? |
Fajny pomysł, tylko nikt go się nie podejmie bo to kupa grzebania w kodzie programu i jeszcze niewiadomo czy się uda :/
Ciekawe czym by to wogule zrobic??? |
No właśnie. Ja mam wielkopolskiego i też tak kce. Pozdro
|
A ma ktoś książke na CD z lubelskiego i postawił by FTP'a to bym sobie pobrał ??? :)
|
Pamiętam, że ktoś kiedyś dawał na forum linki do plików z książkami telefonicznymi do kilku wybranych woj
|
Znalazłem te linki ale już nie ma pod nimi tych pliczków ... nawet nie ma tej podstrony (www.ditel.com.pl), dlatego pytam czy może ktoś ma ;)
|
Na osle sa linkowane te ksiazki:
osloskop a kilka jest na PFO. Ps: nawet gdyby mozna bylo, wpisac numer i uzyskac nazwisko, albo inne dane, jest to niedozwolone i taka opcja jest zablokowana w tego typu ksiazkach elektronicznych. (z tego co wiem). |
Ale jeżeli zna ktoś jakiegoś crackera to by ładnie zamieszł w kodzie i by zrobił to co trzeba i szło by wyszukiwac wg numerków ;P
|
Widze, że yahol mnie wyprzedził. Także chciałem Cie "przekierować" na osloskop.
-- EDIT -- :O Co ja widze? To jest mój 1000-czny post! :piwo: :) :cool: |
Cytat:
Jakby ktoś miał jekiegoś patcha o którym jest tu mowa ;) to niech da znać 8) |
Ja tez bym takie patcha z miłą chęcią przyjął. Jeśli ktoś ma to niech wali na gg lub PW.
|
Cytat:
|
No racja, ale kto odważy się takiego patcha od Pitera jako pierwszy wypróbować :> ;)
|
hehe to i cekawe ile poczekamy na tego patcha, bo Piter napewno zajmie się napewno najpierw haczeniem a potem kraczeniem, a z tym patchem to napewno takowego nie ma bo musiał by się za to wziąc jakiś zdolny cracker, a jak wiadomo polskie grupy produkujące krakersy przygasły :zly:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:23. |