![]() |
ile jest tematow nawiazujacych do jednego 812@832 i biosy od tych nagrywarek (a wszystko jest w jednym miejscu - co, gdzie, jaki , dlaczego i po co).
reszte zostawie zostawie bez komentarza. || |
Cytat:
A nie dalej jak wczoraj o tym rozmawialiśmy :tak!: |
jest fajnie co chwila nowe posty nawiazujace do tego samego (i mozesz sie pare razy wypowiedziec, od czasu do czasu dostaniesz jakas odpowiedz-bezmyslna). jest sobie funkcja szukaj (ciezko cos w niej wpisac a znalezsc o to dopiero jest ....) ale po co z niej kozystac jak mozna zalozyc nowy temat (moze rozwinie sie do kilku stron) a jak nie umze smiercia naturalna zawsze to jest cos nowego (starego od kilku ladnych dni, miesiecy poruszane).
jest super oby tak dalej a nic i nikt nie bedzie mogl znalezsc za pare miesiecy lub nawet dni. zakladajmy wiecej tematow brdzie super a co z tego ze to juz bylo gdzies :bicz: || |
Cytat:
Całą wiedzę byś chciał tylko dla siebie? :haha: |
jak tak czytam sobie to mam dziwne uczucie ze moderatorzy sie troszke opiepszaja na tym forum :] noł ofens,ale kilka watkow z pierwszej strony nadaje sie do zamkniecia (w tym ten)
|
No fakt.
LOL Tylko tyle moge powiedzieć Ale wiesz nawet tematy są prawie takie same wiec nie trzeba nawet tego wyszukiwac tylko 5 min pocztac posty jakie są na forum Pozdrawiam |
Cytat:
Od pierwszej literki do ostatniej to czysta ironia! Nie wiem czyś głupi czy tylko udajesz? Sam napisałeś, że to już było - chyba nawet z 18 razy :blee: Nie sądzisz, że to już nudne jest? Gdy temat jest piętro wyżej, a kolejny "Jestem tu nowy" nawet nie zada sobie trudu żeby rzucić ślipakami? :wow: Ha? :bicz: |
Witam
A dlaczego uważasz ze można wypalić płytke DVD x16 ? tak jest w specyfikacji tego biosu? Ja u siebie takich objawów nie stwierdziłem aby mój palnik palił coś x16. A co do wgrywania biosów ja wgrałem orginał z832 do Litke i napęd padł,wiec jak tobie się to udało to gratulacje. A bios vs08 znajdziesz na stronie producenta litków i na cdrinfo tez już jest. Może czegoś nie zrozumiałem wiec proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam |
Cytat:
Pierwsze słyszę o tym biosie! Chyba jesteś jedynym posiadaczem! Wgraj i powiedz, czy można wypalać x16? Wielkie pozdro! :D |
Witam
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36878 albo mi się zdaje albo ktoś się powtarza. Post jest wyżej dot. biosu VS08 jak i sposobu jego patchowania jak i instalacji. Kolega Sebastian997 wyjaśnił to dogłębnie. Pozdrawiam |
Przeciez juz jest kilka tematow na temat tego biosu. Poswiec 5 minut i przejrzyj forum
|
bios VS08 do 832S czy ktoś testował??
witka
dzisiaj dostałem nowy bios ale nie bardzo wiem co on zmienia ??? . Może ktoś się bawił tym i coś na ten temat podpowie?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42. |