Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   bios VS08 do 832S czy ktoś testował?? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/bios-vs08-832s-czy-ktos-testowal-37157/)

Turboni 16.07.2004 23:43

ile jest tematow nawiazujacych do jednego 812@832 i biosy od tych nagrywarek (a wszystko jest w jednym miejscu - co, gdzie, jaki , dlaczego i po co).
reszte zostawie zostawie bez komentarza.
||

VIZZARD 16.07.2004 23:33

Cytat:

Napisany przez Turboni
jest fajnie co chwila nowe posty nawiazujace do tego samego (i mozesz sie pare razy wypowiedziec, od czasu do czasu dostaniesz jakas odpowiedz-bezmyslna). jest sobie funkcja szukaj (ciezko cos w niej wpisac a znalezsc o to dopiero jest ....) ale po co z niej kozystac jak mozna zalozyc nowy temat (moze rozwinie sie do kilku stron) a jak nie umze smiercia naturalna zawsze to jest cos nowego (starego od kilku ladnych dni, miesiecy poruszane).
jest super oby tak dalej a nic i nikt nie bedzie mogl znalezsc za pare miesiecy lub nawet dni.
zakladajmy wiecej tematow brdzie super a co z tego ze to juz bylo gdzies
:bicz: ||

Prawda Turboni?

A nie dalej jak wczoraj o tym rozmawialiśmy :tak!:

Turboni 16.07.2004 23:29

jest fajnie co chwila nowe posty nawiazujace do tego samego (i mozesz sie pare razy wypowiedziec, od czasu do czasu dostaniesz jakas odpowiedz-bezmyslna). jest sobie funkcja szukaj (ciezko cos w niej wpisac a znalezsc o to dopiero jest ....) ale po co z niej kozystac jak mozna zalozyc nowy temat (moze rozwinie sie do kilku stron) a jak nie umze smiercia naturalna zawsze to jest cos nowego (starego od kilku ladnych dni, miesiecy poruszane).
jest super oby tak dalej a nic i nikt nie bedzie mogl znalezsc za pare miesiecy lub nawet dni.
zakladajmy wiecej tematow brdzie super a co z tego ze to juz bylo gdzies
:bicz: ||

VIZZARD 16.07.2004 23:06

Cytat:

Napisany przez _Vip_
jak tak czytam sobie to mam dziwne uczucie ze moderatorzy sie troszke opiepszaja na tym forum :] noł ofens,ale kilka watkow z pierwszej strony nadaje sie do zamkniecia (w tym ten)

No co ty, _Vip_?

Całą wiedzę byś chciał tylko dla siebie? :haha:

_Vip_ 16.07.2004 23:00

jak tak czytam sobie to mam dziwne uczucie ze moderatorzy sie troszke opiepszaja na tym forum :] noł ofens,ale kilka watkow z pierwszej strony nadaje sie do zamkniecia (w tym ten)

Enzo006 16.07.2004 19:05

No fakt.
LOL

Tylko tyle moge powiedzieć

Ale wiesz nawet tematy są prawie takie same wiec nie trzeba nawet tego wyszukiwac tylko 5 min pocztac posty jakie są na forum

Pozdrawiam

VIZZARD 16.07.2004 19:01

Cytat:

Napisany przez Enzo006
Witam

A dlaczego uważasz ze można wypalić płytke DVD x16 ?
tak jest w specyfikacji tego biosu?

Ja u siebie takich objawów nie stwierdziłem aby mój palnik palił coś x16.

A co do wgrywania biosów ja wgrałem orginał z832 do Litke i napęd padł,wiec jak tobie się to udało to gratulacje.

A bios vs08 znajdziesz na stronie producenta litków i na cdrinfo tez już jest.

Może czegoś nie zrozumiałem wiec proszę o wyjaśnienie.
Pozdrawiam

Oczywiście, że nie zrozumiałeś! :D

Od pierwszej literki do ostatniej to czysta ironia!

Nie wiem czyś głupi czy tylko udajesz?

Sam napisałeś, że to już było - chyba nawet z 18 razy :blee:

Nie sądzisz, że to już nudne jest? Gdy temat jest piętro wyżej, a kolejny "Jestem tu nowy" nawet nie zada sobie trudu żeby rzucić ślipakami? :wow:

Ha?

:bicz:

Enzo006 16.07.2004 18:41

Witam

A dlaczego uważasz ze można wypalić płytke DVD x16 ?
tak jest w specyfikacji tego biosu?

Ja u siebie takich objawów nie stwierdziłem aby mój palnik palił coś x16.

A co do wgrywania biosów ja wgrałem orginał z832 do Litke i napęd padł,wiec jak tobie się to udało to gratulacje.

A bios vs08 znajdziesz na stronie producenta litków i na cdrinfo tez już jest.

Może czegoś nie zrozumiałem wiec proszę o wyjaśnienie.
Pozdrawiam

VIZZARD 16.07.2004 15:23

Cytat:

Napisany przez ARKADY
witka
dzisiaj dostałem nowy bios ale nie bardzo wiem co on zmienia ??? . Może ktoś się bawił tym i coś na ten temat podpowie??

No hey! Siema! :papa:

Pierwsze słyszę o tym biosie!

Chyba jesteś jedynym posiadaczem!

Wgraj i powiedz, czy można wypalać x16?

Wielkie pozdro! :D

Enzo006 16.07.2004 11:48

Witam

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=36878

albo mi się zdaje albo ktoś się powtarza. Post jest wyżej dot. biosu VS08 jak i sposobu jego patchowania jak i instalacji.

Kolega Sebastian997 wyjaśnił to dogłębnie.

Pozdrawiam

Sebastian997 16.07.2004 08:32

Przeciez juz jest kilka tematow na temat tego biosu. Poswiec 5 minut i przejrzyj forum

ARKADY 16.07.2004 03:34

bios VS08 do 832S czy ktoś testował??

witka
dzisiaj dostałem nowy bios ale nie bardzo wiem co on zmienia ??? . Może ktoś się bawił tym i coś na ten temat podpowie??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:42.