![]() |
wojtas ja tez mam neo 128 i w tym miejscu jest tylko witaj... bez zadnego ile sciagnalem a limit skonczyl mi sie dwa dni temu po 6sciu dniach uzywania shita
|
Cytat:
|
No i na mnie też przyszedł czas. Od 6 licznik pokazywał mi więcej niż 5 GB pobranych ale nie przycinali mi transferu. Do czasu. Od dzisiaj lecę na szybciutkich 32 KB/s:(
|
Thanks wam
|
No i mi także dzisiaj obcieli do 4KB, ale udało się wcześniej zassać 8 GB:spoko:. Co ciekawe, licznik na stronie tpsy zatrzymał się na 14 lipca i pokazuje 3,28 GB :D
|
Cytat:
|
Ja testuje download tym http://www.beelinebandwidthtest.com/
|
@woitas nie jestem taki tempy jak loś na moim awatarku i wiem gdzie sie sprawdza stan licznika chodzilo mi o to ze miałem na liczniku 11Gb a transfery mialem w normie i w koncu mnie "dopadli" i zwolnili transfer do zapowiadanych magicznych 32 b\s
@Mily666 tu masz link do strony testujacej szybkosc lacza Pozdrawiam Wszystkich |
Ten ich licznik to w najlepszym wypadku wskazuje chyba +- 500MB w obydwie strony. Mi dzisiaj pokazuje prawie 2,5GB, a od początku miesiąca nie ściągnąłem jeszcze nic! Szkoda gadać, jeśli mi nie zwolnią netu to niech im będzie, ale jeśli nagle taka mysł przyjdzie im do głowy, to chyba jednak sobie z nimi porozmawiam...
I co do cholery dzieje się z forum? Do tego, że działa mi ostatnio wolno jak cholera już się przyzwyczaiłem, ale wczytuje się jak jakieś puzle... wszystkie ramki są na wszystkie strony porozwalane... To wina Opery, czy forum? |
Cytat:
Co to jest za program? Bo chciałem zobaczyć jaki ja mam transfer na DSL (jeśli się da) |
Ilość załączników: 1
czyli masz tyle, ile po przekroczeniu limitu 5 gb
sprawdz na http://www.neostrada.pl/ w miejscu, które ci pokazałem na obrazku. tam będziesz miał, ile ściągnąłeś. |
Oto dowody , a zaczelo sie to od dzisiaj okolo 13:30
|
To, że tranfer po limicie jest szarpany od 1 -16 kB to ja wiem. Ale żeby do 25 bps? Masz tak cały czas czy jak? BTW początkowo się zdziwiłem bo piszesz, że Cię zalimitowali ale masz transfer 25 KB/s.
|
No bo trza se DSL założyć :D
|
Cytat:
a i sprostowanie moje obecne osiagi to 25-34 b\s Stan licznika obecny to 11 Gb wiec zdrowo przekroczony :'( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |