![]() |
pliki bin
POMOCY!!!! jak otwierać pliki BIN??
|
Zamontowac pod wirtualny naped: Daemon Tools. Otworzyc mozna Ultra ISO itp.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.searchengines.pl/phpbb203...showtopic=2030 |
daemon tools - naped wirtualny - szukaj na google, dzial plikow, wyszukiwarka na forum...
|
Cytat:
mam już Virtual Daemon ale nie bardzo wiem jak się nim posługiwać. I nie bardzo wiem co z nim zrobić żeby otworzyć ten wredny plik. Pozdrawiam |
Chce uruchomić grę (film) bez konieczosci wypalania na CD! Jak to zrobić?
W tym celu musisz zamontować plik obrazu jako wirtualny dysk! 1. Zainstaluj odpowiedni program, np. DaemonTools (wersja PL) 2. Prawoklik na ikonę wirtualnego dysku i wybierz Wirtualne napędy CD/DVD-ROM >>> Zamontuj obraz 3. Na dole, w dolnym okienku wybierz Pliki typu: Wszystkie obrazy 4. Podaj ścieżkę dostępu do katalogu z plikiem .cue. 5. Kliknij "Otworz". |
Cytat:
Mam już Daemon Tools ale angielską wersję i nie bardzo wiem co z nim zrobić bo każe mi chyba ustalić liczbę ścieżek a ja nie wiem o co chodzi. Kurde idzie mi z tą grą jak "krew z nosa". Mam nadzieję że girka będzie tego warta hihih Pozdrawiam |
Cytat:
Klikasz prawym na okonie Daemon'a w tray'u i cały czas wybierasz te opcje które są na samej górze (ostatnia to będzie Mount Image), potem otworzy się okienko i ... Cytat:
|
Cytat:
Wiwlkie dzięki Mac Gyver. Postąpiłem tak jak mi poradziłeś. Niestety pojawił się komunikat że plik jest niedostępny:"Cue sheet: lina 1- File not accessable" :-((( Pozdrawiam -ArekdeBoss |
Cytat:
|
Przecież już chyba wszystko w tym topiku było wyjaśnione, czego jeszcze tutaj brak... ???
|
w deamon tools wskarz plik bin jak nie masz cue albo jak wyskakuje ten dziki komunikat (mozna zmienic wpis w pierwszej linijce liku cue po otworzeniu go w notatniku)
temat odkopany, ale nie przeczytany chyba przez ciebie, Klaudi? :> |
arekdeboss pyta...:
Cytat:
Cytat:
...nigdy bym nie spytała kogoś o coś ,co sam o to pyta :| ps. lenistwo, brak inicjatywy, brak chęci ...itp. Żałosne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:00. |