![]() |
Problem z DVD-ROMem.
Witam!
Mam problem z TEAC DV-516E. Przestał czytać płytki dvd (nawet orginalne). Zwykłe płytki czyta bez problemu. Zauważyłem że dvd czyta tylko zaraz po włączeniu, jak troche pochodzi przestaje czytać. |
Wyglada na pad lasera albo zabrudzenie. Sprobuj przeczyscic, tylko nie plyta czyszczaca. Albo serwis jesli jeszcze jest na gwarancji.
|
Niestety jest już po gwarancji. Spróbuje przeczyścić, a płyty czyszczącej to mi nie odczytuje od kiedy go mam.
|
Cytat:
|
Jak by nie patrzeć to nie ten dział to jest CDR Forum, a DVD-ROM to raczej dział o DVD ... bym przeniusł gdybym mógł :) A płyta "się kręci" czy też nie? Bo jak nie to może być wina zasilacza...
|
Cytat:
|
ja ma problem z dvd-romem moze pomozesz,wzucam obejetnie jaka plyte i sie nie uruchamia autostart,musze wchodzic w plytke i wybierac uruchom.co jest grane?
|
Masz po prostu wyłączony autostart. Byłbym w niebie jak byś mi podał jaki masz system operacjny
|
Cytat:
Widziales co napisal Baku !!!?? on jak nie jest wniebowziety to jest zly !!! wiec dla swojego dobra napisz jaki masz system a ci pomozemy :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |