![]() |
KProbe ????
czy moze mi ktos w wolnej chwili wytlumaczyc oco chodzi z tym KProbe naco tzreba zwrucic uwage na tych wykresach co jest istotne a co nie ? itp.
i czy musze jakies ustawienia zmieniac czy zostawic te ktore sa po instalacji mam versjie 2.2.3 najlepiej na jakims przykladzie fotki itp. dziekuje |
Cytat:
Bez obrazy, ale do tego tekstu pasuje nazwa użytkownika Johny Dwielewerece :tak!: I tylko żeby nie było ..... odpowiedź znajdziesz tu :czytaj: |
Cytat:
a jezei chodzi o moj "obrazek" to lepiej zajzyj na swoj ZENADA :podbite: |
Bravo tutaj masz artukul dotyczacy Kprobe - http://www.cdrinfo.pl/artykuly/kprobe/index.php.
A ty Vizzard okaz troche zainteresowania. To nic nie kosztuje. Nie każdy od razu wie gdzie co i dlaczego. |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
A co do żenady - to raczej przypiszę ją tobie :taktak:, bo nick - w przetłumaczeniu - to twoja ksywka, a "obrazek" to avatar :wow: A o twoim avatarku nie powiedziałem ani słowa :niepow: Tak więc jednak LOLek 4U :D |
Cytat:
To gdybyś okazał trochę zainteresowania i kliknął na link do posta, który podałem Bravo to przekonałbyś się, że znajdzie tam wiesz jaki link? http://www.cdrinfo.pl/artykuly/kprobe/index.php Czy to ci czegoś nie przypomina? Ha? Wystarczyło zrobić dwa kliki, czyli dosłownie klik klik :taktak: Tak więc zainteresowałem się tym bardzo, zwłaszcza, że wczoraj przedwczoraj, no i oczywiście jutro - NOWY USER zapyta: "A cio to kiplobe?" Niezwykle konstruktywne! :blee: |
Cytat:
zadowolony czy ty nieumiesz ograniczy swoich wypowiedzi do istotnych tamatowi ? |
Cytat:
dzieki wielkie oto mi dokladnie chodzilo |
Cytat:
Pod warunkiem, że nie jest to osiemdziesiąty temat o tym samym tytule w którym ktoś pisze: "Nie chce mi się..." "Nie mam czasu ..." i robi totalny śmietnik z tego forum BTW: Jestem bardzo zawiedziony, że kliknąłeś tylko dwa razy ...:buu: Wprost uwielbiam, gdy ktoś w moje linki klika i klika i klika ..... Właściwie to tylko po to je zapodaję - broń Boże, żeby ktoś z nich skorzystał ....:nie: |
Dobra nie bedziemy sie wieszac :) spoko.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Szczerze???? to ja tez nie za bardzo kumam o co biega w tym Kprobe. Poprzeglądałem wszystkie linki jakie tu znalazłem, przeczytałem opis programu na stronie głównej i co? i nic. Włożyłem dwie plytki. Zdjęcia z wynikamiw zalączniku. Może ktos mi wytłumaczy na moim przykładzie o co chodzi z tymi wykresami. Z góry dzieki
|
Cytat:
Im mniejsza wartość liczbowa MAX, AVERAGE, TOTAL - tym lepiej! Więcej na liczniku - więcej błędów - gorzej! Wykresy mają mieć jak najmniej kresek - czyli jak najmniej kolorowe! :D W twoim przypadku - pierwsza płytka - do dupy, druga płytka - całkiem całkiem:spoko: Musisz tylko Speed ustawić x4, a nie max - może będzie ciut lepiej to wyglądało :wow: |
Oki. Dzięki. Tylko jeszcze jedno. Co z tego że czegoś jest więcej a czegoś mniej. U mnie i jedna i druga płytka chodzi. No może ta sonówka troszke szybciej odnajduje i kopiuje pliki ale czy to tylko o to chodzi? Bo jesli tak, to nie opłaca sie inwestowac w droższe płytki (sonówka 7zł na giełdzie a Magnetix 2.1zł)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:01. |