![]() |
Urodziny Baku[pl] i -Sid-The-Rat=>
Tak sobie patrze i widze Baku[pl] ma dziś urodziny a co tam nie zaszkodzi pozyczyc szczescia chłopakowi tym bardziej ze uczynny jest jak diabli :) Tak trzymać :piwo:
Tak patrzylem ze przeoczylem. Zapomianilem o tym panie -Sid-The-Rat=> :) mysle ze jemu naleza sie rowniez zyczenia. |
Ja też się przyłanczam, a chciałem założyć taki temat wczoraj o 0.01, ale pomyślałem że nie będzie może z tego zadowolony, że każdy się o tym dowie.
Tak więc poprostu STO LAT :piwo: :sluze: :zespol: :slonik: :jupi2: :ognie: :tancerka: :sylwek: :jupi_pet: :mysz: :piwko2: :fala: :banan: |
Dziękuje Wam serdecznie chłopaki! :) Jestem mile zaskoczony :D
Macie tu kawałek tortu :P <tort> :D |
Sidowi też należy się dużo szczęścia, pomyślności oraz wielu innych przyjemności ;) :piwo:,
|
Wszystkiego Najlepszego obu panom zycze !!! :piwo::piwo:
|
Sto lat, sto lat niech żyją żyją nam, sto lat, sto lat niech żyją żyją nam, jeszcze raz jeszcze raz niech żyją żyją nam, nieeeech żyyją nam. :piwo: :piwo: :sluze:
|
Ja także życze wszystkie naj obu panom :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego :) :fala: :fala: :fala: :fala: :fala: :fala: :fala: :fala:
|
Wszystkiego Dobrego Baku :piwo: ;)
ps.kiedy piwko ? |
No Maciej z Bydgoszczy, w każdej chwili. Zapraszam do mnie na osiedle ;) (z jakiego jestes os.??) Ja stawiam... MaciejT i Gorzała też mogą czuć się zaproszeni:)
|
Cytat:
A Ty jak pamiętam Fordon ;) |
wszystkiego dobrego :)
|
Wszystkiego najlepszego ;)
|
Wszystkiego wszystkiego najlepszego...:jupi::fala: :sluze:Dla obu PaNóW.....!! !! !!
|
Obu Panom życzę "żeby sie nam dzieci komputerów nie czepiały" a przedewszystkim zdrowia bo bez niego nawet największa fortuna nic nie znaczy
:sluze: :roza: :roza: :roza: Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41. |