![]() |
czym zabezpieczona uefa euro 2004
Witam !!!
Mozna powiedziec ze jestem tutaj nowy i chcialbym sie cos dowiedziec na temat zabezpieczenia UEFA EURO 2004 i jak ustawic nero abym mogl sobie zrobic kopie.Probowalem wykryc zabezpieczenie za pomoca Clone xxl ale nie potrafi okreslic co to za zabezpieczenie.z gory dziekuje :) |
nie pamiętam już dobrze ,ale to chyba SafeDisc 3.10
|
Napewno jest to SafeDisc 3.x.
|
Cytat:
No chyba ze to nie jest oryginał,tylko kopia Razora :mruga: No a jesli nie da rady to trzeba dograc "zmodyfikowany plik .exe" |
A-Ray Scanner + Alkohol 120%
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bedziesz potrzebował 2CD + Nera + WinISO + słodzika, i jest po sprawie ;p, to jest najłatwiejsze rozwiązanie, ale jak wiadomo lamerskie :> ;)
|
CD2 gry UEFA Euro 2004 zabezpieczone jest Safedisk'em 3.10 czyli metodą błędnych sektorów. Ja obszedłem to w dosć prozaiczny sposób:
ściągnęłem na p2p obrazy obydwu płyt, CD1 było w porządku natomiast gdy instalator poprosił o CD2 podczas kopiowania pasek postępu stanął na 65%, wynikało z tego ze obszar ten był zabezpieczony Safedisk'em (Clony XXL), przypadlo to na dwa katalogi: /data/gui/europop i /data/gui/flags postąpiłem tak: wrzuciłem obraz CD2 do DeamonTools, i skopiowalem na dysk twardy wszystko oprócz tych dwóch katalogów, następnie na DC++ (hub Gamesworld) sciagnęłem od jednego z uzytkownikow zawartość tych 2 katalogów z zainstalowanej juz gry, wrzucilem je na swoje miejsce wsrod katalogow plyty instalacyjnej /data/gui i z wszystkiego na nowo sporządziłem obraz dysku.. instalacja przebiegła sprawnie i gra hula az milo 8-) troche roboty jest ale warto!! powodzenia i milego gierncowania w UE2004!!! pozdro! |
Cytat:
Jeśli naprawdę kopiujemy z oryginała,lub z obrazu który jest kopią 1:1 ...to musimy jeszcze posiadać nagrywarkę która poradzi sobie z bardzo słabymi sektorami. A pózniej się martwic o zabezpieczony .exe |
....ale kombinujecie....a ja sobie to ściupałem Profiler v1.2 i Clon 4.2.0.2, nagrywarka LiteOn 52.24.52 .... i se gram !!
pozdrowienia dla wszystkich gejzerów! ;) Jaro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:23. |