![]() |
Overburning a DVD
Hej.
W temacie dvd jestem zielony. Mam następujące pytanie. Czy wypaląjc płytę DVD z danymi można zastosować coś takiego jak na CD, czyli wypalić troche więcej niż wskazywała by na to wielkość nośnika ??? |
Witam
Napewno wlączyc overburning w Nero można ale nie mam pojęcia ile da sie "przepalić" DVD, może ktoś już to robił i podzieli się doświadczeniem ? Pozdrawiam Piciu. |
Cytat:
Za ciebie wpisałem 'overburning DVD' w wyszukiwarkę, po czym otrzymałem TO Wydrukować i podesłać do domciu? :> |
Cytat:
Nie znaleziono poszukiwanych przez Ciebie słów. Raczej się mu nie przyda ;-) latet |
|
Kiedyś były płyty tylko CDR 700 mb to faktycznie czasami zabrakło parę mb to trzeba było nadpisywać płyty, ale teraz mamy DVD ponad 4GB nie mówiąc o płytach DL i znowu zamało miejsca :) to pewno przy blu-ray też będzi za mało
|
Cytat:
Hehe kiedys były twarde dyski o pojemności 120 czy 200 MB a teraz 80GB co po niektórym jest mało. Apetyt rosnie w miare jedzenia. :-) :spoko: Tak to już jest na tym pieknym świecie |
Cytat:
Kto miał najmniejszego twardziela dawno temu? :mruga: Ja już sam nie pamiętam, czy mój pierwszy (w PC XT) miał 40 MB czy mniej. Może 10MB? Były takie? latet |
Cytat:
Jabba |
Cytat:
Moj pierwszy twardziel miał 3 cm :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: ale wtedy byłem taaaaaki malutki :banan: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |