![]() |
Do robienia filmów na płytach (VCD, SVCD, DVD) bardzo dobry jest Power Director. Zawsze go używam i polecam każdemu.
|
ok nagrałem to samo w WinOnCd 5. Niestety umiem nagrać tylko pierwsz± płyte, jak chce nagrywać drug± to wyskakuj± jakie¶ errory: "Error muxing F:\ (¶cieżka do filmu)Tytuł cd2.mpv and F:\ (¶cieżka do filmu) Tytuł cd2.mpa" a potem: "an error occured while building disc". Co to jest do cholery i dlaczego to wyskakuje. W dwóch różnych filmach dzieje sie to samo!. Próbowałem przekonwertowac to jeszcze raz w TMPGEnc. ale nic nei dało. NIECH KTO¦ MI POMOŻE!!! może jaki¶ inny program?
P.S. pierwsza płyta jest ok! |
jesli da sie skopiowac na twardy to nie wiem.........ale mysle, ze pod koniec kopiowania beda klopoty - znaczy sie nagrywarka robi padake albo plyty...moze bios nowszy......powodzenia
|
dziwne rzeczy
nagrałem film w vcd na (w nero) cdrw, obejrzałem, wszysko ok, skopiowałem płyte (też w nero) i co: na koniec filmu obraz dziwnie sie zachowuje, nie da sie na to patrzeć. Co jest grane? czy niemożliwe jest nagranie płyty vcd na zwykłej płycie??? czy to może te nero???
To chyba 4 płyta... (inne filmy) płyta cdrw to: esperanza 700 mega 8x16x24 płyta cdr: Verbatim 48x, oczywi¶cie nagrywałem wolniej: 8x |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45. |