Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kto zna jezyki HTML PHP JAVA SCRIPT ;) niech się zgłosi (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kto-zna-jezyki-html-php-java-script-niech-sie-zglosi-37322/)

echoo 22.07.2004 01:45

Taaaaaaaaaaaaaa, posłuchajcie rady "starego" SID-a i dobrze ją przemyślcie zanim coś napiszecie.
ps. Szkoda SID, że tak rzadko tu bywasz. Ty to potrafisz wyp(r)ostować każdy zawijas.

szafran1988 21.07.2004 18:07

Cytat:

Napisany przez _Neoo_
Na co by to prawo jazdy nie było, trzeba by było siewykazać umiejętnościami do jego "obsługi". To przydałoby sie dla poniektórych :)

heh zgadzam sie z toba w 100,0000000000% :mruga:

_Neoo_ 21.07.2004 17:44

Na co by to prawo jazdy nie było, trzeba by było siewykazać umiejętnościami do jego "obsługi". To przydałoby sie dla poniektórych :)

szafran1988 21.07.2004 12:58

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
kto wie, kto wie... zobaczymy, co przyniesie przyszłość... :)

hehe nie przesadzajmy bo jeszcze sie okaze ze beda prawo jazdy do obslugi pilotem :D :mruga:

andrzejj9 21.07.2004 12:35

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>

powinno byc prawo jazdy na internet...

kto wie, kto wie... zobaczymy, co przyniesie przyszłość... :)

piotrek123 20.07.2004 23:21

Cytat:

Napisany przez szafran1988
Kto zna jezyki HTML PHP JAVA SCRIPT ;) niech się zgłosi :mruga: .
================================================== ========
>Pozdro All

Ja się zgłaszam, znam w stu procentach języki które wymieniłeś, plus jeszcze kilka c++, pascal, asembler, angielski, rosyjski. A jeszcze lepiej znam język mojej lubej||:rotfl::D

nimal 20.07.2004 23:14

coz Sid - nic dodac nic ujac ;)

bakupl 20.07.2004 22:53

Ja! :P

-Sid-The-Rat=> 20.07.2004 22:52

no i co ja mam tu napisac? post jest taki ze rece opadaja, zachowanie dwoch mlodych bohaterow tez - niestety staja sie coraz szybciej zachowaniem standardowym

hero of the mighy click - szkoda ze taki hero ma 12 lat, nic nie umie, poucza madrzejszych i za nic ale to za nic nie przyzna sie do bledu
o nauce na bledach nie mowiac

drogie dzieci - wyjdzcie ze swojego krolestwa na swiat, dajcie sie zyciu w dupe skopac - nabierzecie pokory - pokory ktorej teraz nie macie - im szybciej - tym mniej was zaboli

a i nam bedzie lzej - bo nie bedziemy trafiac az tak czesto na takie objawy ...erii

nie wiem jakiej sie odpowiedzi spodziewales drogi autorze tego watku - w procentach? w latach nauki? kto ma oceniac czy ja znam te jezyki czy nie? czy decydowac ma to ze nimi zarabiam? tak, zarabiam umiejetnosciami z zakresu ktory wymieniles... ale czy ja je znam? nie sadze - liczac w tych twoich inteligentnych procentach to moze 10% SKLADNI php jest mi znane - reszta nie byla i pewnie nigdy nie bedzie mi potrzebna - z tych 10% da sie zlozyc praktycznie dowolna aplikacje trzeba tylko POMYSLEC! to takie trudne slowo, podobnie jak SAMOKRYTYKA - widze ze musze je przypomniec bo 100% znajomosci jscripta powinno cie postawic w szeregu co najmniej polbogow kodu zrodlowego - a jakos cie kurcze tam nie widze... no co jest?

dawno nie widzialem tak durnego posta - ale to chyba tylko dlatego ze nie czytam forumow dokladnie - jedyne ktore robie, ryzyukujac ze sie czegos naucze - to hydrogenaudio.org, na pozostalych mam spora szanse na lol stulecia na co drugim kroku

smutna refleksja na koniec tego bezsensownego posta - szkoda ze internet potanial, stal sie przez to masowy - a masowa jest: glupota, chamstwo, przecietnosc, lenistwo, otepialosc umyslowa i skolioza

powinno byc prawo jazdy na internet...

nimal 20.07.2004 22:26

mqy - masz w tym "dziwnym" temacie racje
php o nie "pan tadeusz" ktorego sie mozna naumiec na pamiec, php trzeba zakumac
szafran - jesli twierdzisz ze znasz 15% php, to jestes super programista, jesli zas tak twierdzisz i nie jestes jednak super, to znaczy ze nie znasz nawet setnej czesci jego mozliwosc - polecenia i skladnia to nie wszystko

ludzie, troche wiecej pokory - ciekawe ilu z was potrafi poslugiwacsie chocby wordem na jako takim poziomie...

mqy 20.07.2004 19:11

Cytat:

Napisany przez kizio
po 1 ja nie "chaker"
po 2 o nic mi nie chodzi
po 3 każdy temat ma jakiś cel
po 4 jedyny bez sensowny post ktory tu widze to twoj. Imo nic nie wnosi do tematu.

[...Ale ty jestes pyskaty i nerwowy...]

po 5 Nie kazdy temat ma cel[np. ten nie ma], a jesli jednak to wskaz mi go...

...A no moze masz racje cel tego tematu to przechwalanie sie kto co robi lepiej, i to na poziomie piaskownicy, bo co to znaczy 88% jak ty to wymysliles, a czego akurat 88 a nie 87.... ;) jak to liczyles......????
....Ja nie znam zadnego z tych jezykow, ale napisze ze umiem html na 99%... a bo nie nauczylem sie jednej "rzeczy" ..... ;) no ale reszte umiem, noooooo co ty nie wierzysz mi..???..pfffff ale dziwne przecierz, ja umiem na 99%[na 100 nie ale na 99 tak]...... :ysz:

kizio 20.07.2004 18:36

po 1 ja nie "chaker"
po 2 o nic mi nie chodzi
po 3 każdy temat ma jakiś cel
po 4 jedyny bez sensowny post ktory tu widze to twoj. Imo nic nie wnosi do tematu.

mqy 20.07.2004 18:19

Tylllleee.....boze, o co tak wlasciwie chodzi cHAKEROM kiziowi i szafranowi... :ysz:
ej nie zakladaj takich tematow..........bo po co....[no chyba ze masz jakis cel]....... :bicz:

szafran1988 20.07.2004 18:06

nie wiem czy zauwazyles ale php znam w 30 no moze w 30 to przesadzilem w 15 takze widzisz php to dla mnie czarna magia

nimal 20.07.2004 17:33

szrfran - cosik chyba przeceniasz swoje umiejetnosci, albo jeszcze nie wiesz co tak naprawde kryja te jezyki - znajac je na takim poziomie nie potrzebowal bys pomocy tylko stukal portale z palca (no - prawie ;) )
pisz konkretnie co Cie trapi - zobaczymy
ja sie nie uwazam za osobe znajaca akurat to, ale zobaczymy ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:42.