Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak poznaliście swoją drugą połówkę? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-poznaliscie-swoja-druga-polowke-37357/)

Mily_ 21.07.2004 09:07

Jak poznaliście swoją drugą połówkę?

Jak w temacie. Ja swoją poznałem u kumpla na 18-stce :>

-Sid-The-Rat=> 21.07.2004 09:12

ja na imprezie po maturze - skonczyla sie pierwsza polowka, no i myslelismy nad czyms wiecej - .7 odpadlo ze wzgledow finansowych, no i w ten sposob poznalem swoja druga polowke
strasznego mialem potem moralniaka, ze tak jedna po drugiej, no po prostu dens

a tak serio - nie za duzo tych emocjonalno-exhibicjonistycznych tematow ostatnio? czytajac niektore mozna sie ostro zniesmaczyc - ja wiem ze ktos jest happy i chce to calemu swiatu wykrzyczec - ale ludzei bez przesady

Air 21.07.2004 09:13

Wiem że to Offtopic ale robi się tutaj coś ala Bravo-Popcorn :serdusz:

Zaraz pojawią się Tematy "Gdzie poznałeś swoją lubą" + sonda, "Co jedliście na pierwsze śniadanie" :podbite:

gallus 21.07.2004 09:19

A ja zaraz jak zobaczyłem temat to chiałem napisać, że jszcze nie spotkalem swojej drugiej połówki, ale myśle poczekam, zachwile pojąwią sie mody i usuną temat :D bo już bez przesady ale ile można :>, i się zastanawiam, gdyby SID to zobaczył zaraz byłoby CLOSED i DELETE i pa sprawie, a tu zaraz odświeżam i SID już coś naskrobał i popieram Jego wypowiedz, uważam, że niedługo to forum przekształci sie w kacik zakochanych :zly:

Mily_ 21.07.2004 09:24

Yesoo to przpraszam za ten topic i proszę o zamknięcie bo widze że nie podoba wam się.

nimal 21.07.2004 09:26

mam 15 lat i moj chlopak chce sie ze mna kochac, co mam zrobic, kochane cdrinfo poradz :buu: nie to ze nie chce, ale jak robie to z psem to mnie troche boli, a nie chce zeby pomyslal ze jestem oziembla :buu: probowalam juz z kaszanka, ale tylko sie potem ze mnie smiali w szkole, ciekawe skad wiedzieli ??? pomozcie, prosze

gallus 21.07.2004 09:30

Cytat:

Napisany przez nimal
mam 15 lat i moj chlopak chce sie ze mna kochac, co mam zrobic, kochane cdrinfo poradz :buu: nie to ze nie chce, ale jak robie to z psem to mnie troche boli, a nie chce zeby pomyslal ze jestem oziembla :buu: probowalam juz z kaszanka, ale tylko sie potem ze mnie smiali w szkole, ciekawe skad wiedzieli ??? pomozcie, prosze

o qfa ty to masz fantazje :D, tak sobie pomyślałem Mimal poważny człowiek, wziął ślub, pewnie stara się o dziecko, za chwile zasadzi drzewo, a tu taki tekścior wyjechany zapodaje :spoko: :piwo: ;)

Mily_ 21.07.2004 09:35

Cytat:

Napisany przez nimal

Ja pierdziele nimal ale ty masz wyobraźnie :> ty byś mógł sie w takiej gazecie a'la BRAVO zatrudnić i dawać odpowiedzi do listów :>

nimal 21.07.2004 09:43

:rotfl:

ThanatoS 21.07.2004 09:47

Hmm, ja swoja poznalem na Rekolekcjach Akademickich w Duszpasterstwie, stare czasy. Na prosbe zamykam :)

CIAPEK 21.07.2004 10:15

przekształcacie forum CDRinfo w forum BRAVO?
No nieeeee :bicz:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43.