![]() |
Jak poznaliście swoją drugą połówkę?
Jak w temacie. Ja swoją poznałem u kumpla na 18-stce :>
|
ja na imprezie po maturze - skonczyla sie pierwsza polowka, no i myslelismy nad czyms wiecej - .7 odpadlo ze wzgledow finansowych, no i w ten sposob poznalem swoja druga polowke
strasznego mialem potem moralniaka, ze tak jedna po drugiej, no po prostu dens a tak serio - nie za duzo tych emocjonalno-exhibicjonistycznych tematow ostatnio? czytajac niektore mozna sie ostro zniesmaczyc - ja wiem ze ktos jest happy i chce to calemu swiatu wykrzyczec - ale ludzei bez przesady |
Wiem że to Offtopic ale robi się tutaj coś ala Bravo-Popcorn :serdusz:
Zaraz pojawią się Tematy "Gdzie poznałeś swoją lubą" + sonda, "Co jedliście na pierwsze śniadanie" :podbite: |
A ja zaraz jak zobaczyłem temat to chiałem napisać, że jszcze nie spotkalem swojej drugiej połówki, ale myśle poczekam, zachwile pojąwią sie mody i usuną temat :D bo już bez przesady ale ile można :>, i się zastanawiam, gdyby SID to zobaczył zaraz byłoby CLOSED i DELETE i pa sprawie, a tu zaraz odświeżam i SID już coś naskrobał i popieram Jego wypowiedz, uważam, że niedługo to forum przekształci sie w kacik zakochanych :zly:
|
Yesoo to przpraszam za ten topic i proszę o zamknięcie bo widze że nie podoba wam się.
|
mam 15 lat i moj chlopak chce sie ze mna kochac, co mam zrobic, kochane cdrinfo poradz :buu: nie to ze nie chce, ale jak robie to z psem to mnie troche boli, a nie chce zeby pomyslal ze jestem oziembla :buu: probowalam juz z kaszanka, ale tylko sie potem ze mnie smiali w szkole, ciekawe skad wiedzieli ??? pomozcie, prosze
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja pierdziele nimal ale ty masz wyobraźnie :> ty byś mógł sie w takiej gazecie a'la BRAVO zatrudnić i dawać odpowiedzi do listów :> |
:rotfl:
|
Hmm, ja swoja poznalem na Rekolekcjach Akademickich w Duszpasterstwie, stare czasy. Na prosbe zamykam :)
|
przekształcacie forum CDRinfo w forum BRAVO?
No nieeeee :bicz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:43. |