![]() |
piekny ten link
dzieki genius |
|
Znalzlem prostrza metode obrobki dzwieku. Sciagnijcie virtualduba i reszte jest opisane w tym linku. Wybierajcie 2 metode obrobki jest o wiele prostrza
|
Cool Edit
Cytat:
pelna nazwa programu "Cool Edit Pro (2)", firma Syntrillium byla producentem tego programu ale zostala przejeta przez firme Adobe i zmienila sie rowniez jego nazwa na "Adobe Audition" |
no to zobaczymy ten EditStudio
dzieki! |
Cytat:
potem zobacz sterowniki do dzwieku a wlasnie jakie masz glosniki bo wiem ze z 5.1 zawsze byl problem ================================================== ======== >Pozdro All :mruga: |
A jaka jest pelna nazwa programu cool edit czy jak??
|
POzostaje tylko pytanie gdzie ja to znajde. wpisalem na googlach i wywalilo mi kilkanascie stron z tymze tytulem ale jakos nie moglem sie polapac pod co podpiac obrobke dzwieku ;d
|
Cytat:
użyj do tego Edit Studio :spoko: wrzycasz do niego film (zostaje wykryta ścieżka video i audio),w zakładce audio klikasz na volume (i tam już kombinujesz z glosem) całość zapisujesz jako wav (nieskompresowany) |
Dzieki za pomoc ale niestety film nie byl kodowany chyba filtrem AC3 jak wlaczam wlasciwosci filmu to pojawia sie default directsound device i nie wiem jak odpalic tego filtra ac3. Chyba juz dostaje na glowe od siedzenia na kompie prawie przez 24 h ;d
|
Cichy dzwiek
Cytat:
to powinno pomoc kliknij na ponizszy link i przeczytaj http://www.divx.howto.pl/modules.php...howpage&pid=45 pozdrawiam |
wlasnie o to chodzi ze sciagalem sobie ten film i chce poprawic jakosc dzwieku. Ja go nie ripowalem wiec nie wiem jak to zrobic.
|
to jest divx
wiec jak przerobie dzwiek na .wav, .mp3 bedzie ok?? |
Cytat:
|
tez mam ten ploblem.....pomozcie
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:15. |