![]() |
I tak zrobiłem może tam coś więcej będą wiedzieli. Oby. Dzięki za odzew.
Pozdro |
Cytat:
|
pozegnaj sie z monitorem nic nie zdzialasz :(
================================================== ============== >Pozdro ;) All |
Cytat:
|
A niewiecie co to może być ??
|
Cytat:
Zainwestuj w nowy monitor, choćby w jakiś tani z marketu jak radzi mr_spock. pozdrowienia |
min 50zl to wyniesie sama robocizna
IMHO |
Ale mi narazie chodzi czy dało by sie go zrobić tak do 50zl. Nowy mam upatrzony ale narazie kasy brak. A co myślicie o HYUDNAI 17" v770/v773 plamka 0,27cena 478zl
|
Zajżyj na Allegro. Ja kupiłem tam miesiąc temu monit 21" za 234 zeta, a trafiają się i lepsze okazje. Tylko nie traf na oszusta.
|
Jeżeli by się dało taniej do 50zl bo jak wiecej to sie nie opłaca
|
jesli nawet sie da, to czy warto inwestowac 250zl w cos, co pochodzi kolejny rok?
nawet taki za 450zl z MediaM bedzie lepszy + gwarancja z 2 lata IMHO |
A ten ma prawie 4 latka. I jestem ciekaw czy dało by się w nim cuś zrobić...?
|
mi sie tak po 2cm zjechal kiedys monitor... ale mialem go z 5 lat
|
Monitor pada..Pomocy
Mam pewien problem z monitorkiem:'(:'(. Nie jest to monitor markowej firmy a nazwa to IDEAL. strony. Jakiś rok temu była wymieniana przetwornica czy jakoś tak. I od tamtego czasu było dobrze aż jakieś 3 dni temu obraz się nie zwężył o 2cm z lewej i prawej strony. I obrazu nie da rady rozszerzyć przyciskami na jego przodzie. I czy dało by się cuś w nim zrobić, w miare żeby to tanio wyniosło bo jeżeli to znowu ta przetwornica to nie opłaca się wrzucać w niego 250zl. Jeżeli ktoś się zna na tym to prosił bym o pomoc. Monitor ma 15" jeżeli ta informacja jest potrzebna.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |