![]() |
komp sie nie wylacza
przy zamykaniu systemu w xp komputer mi sie nie wylacza, wczesniej nie miałem z tym problemu, problem pojawil sie jak zainstalowalem jeszcze raz xp, wiem ze problem prawdopodobnie tkwi w jednej z opcji w zarzadzaniu energia ale nie pamietam co to było, prosze o pomoc
|
czyli robis Start ->zamknij system - i on nie zamyka????
ja miałem podobnie okazało się że jak odinstalowałem modem to było wszystko ok. czyli możliwe że gdzieś jest konflikt w sterownikach???? |
na "gołym" systemie tez tak było wiec sterowniki nie beda przyczyną
|
Cytat:
Jeśli tak włącz obsługe ACPI w zaawansowanym zarządzaniu energią. Pozdrawiam |
Nie bardzo rozumiem czy chodzi o to że zamyka system i "chce ale nie może sie wyłączyć", czy też podobnie jak w AT wyświetla komunikat że masz go wyłączyć "ręcznie"?
Damian |
właściwości-->wygaszacz ekrany-->zasilanie-->zaawansowane zasilanie energią-->zaznacz ten kwadracik
Pozdro |
Hehehe
Ma ten sam problem. Daję wyłącz lub restartuj i czasami się nie wyłącza. Czasami zaskoczy. Mam obudowę ATX, wszystkie opcję powłączane. Najczęściej ma takie problemy jak długo pochodzi. Szczególnie gdy mam "odpaloną" neostradę. Nie jestem pewien ale to chyba zaczęło się od momentu zakupu neo (Thompson USB). Macie jakieś pomysły...? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:40. |