![]() |
Nero+alcohol na jednym kompie??
mam pytanie:
można uzywać oba programy na jednym kompie?? nie bedzie między nimi żadnych "konfliktów"?? za odpowiedż bede bardzo wdzięczny. |
Bezproblemowo, sam tak uzywalem :) Nero 6 i jakis tam nowy Alcohol na win2k.
|
Na Win XP pro też nie ma problemów :)
|
Na W98SE też nie ma problemu.
|
U mnie też bezproblemowo, Alcohol (oczywiście najnowszy), Nero też, A-Ray scanner, Clony CD, Clony XXL, CDRwin, było jeszcze troche ale wywaliłem.
|
Potwierdzam: nic się ze sobą nie gryzie. 8)
|
Zero problemów win98se
|
Win XP Pro Sp2 RC2 ENG... też bez problemów mam Nero 5.5 oraz Alcochol 120% z A-Ray Scanner. Ale kiedyś miałem WinOnCD + EasyCDCreator + Nero + CloneCD to się gryzły dziwnym nie jest? :D
|
Na Win XP Pro + SP1 nie mażadnych problemów.
|
Windows 2000 prof. + sp. 4 -> no problemo.
|
Nie rozumiem po co ten temat ciągnąć :cisza: ... Instaluj i tyle :)
|
ok, zainstalowałem i przez cały czas sie wiesza :/
wszystko dobrze chodzi dopóki nie ustawiam żeby sie nagrywało. wyskakuje ze brak odpowiedzi jakieś propozycje żeby rozwiazać ten problem?? |
XP HOME wszystko wporzo ale wiesz co sciagnij sobie je jeszcze raz moze tym razem z innego zrodla ;)
|
Witam!
a ASPI masz zainstalowane? jakies konkretne komunikaty wyskakuja? sprawdz logi i napisz co i jak... |
logi mi żadne nie wyskakują.
program zacina mi sie w momencie kiedy ustwailem juz predkosc nagrywania, tryb zapisu:dao/sao i po wcisnieciu przycisku start(po wcisnieciu ukazuje sie na srodku monitora bialy protokacik [tak jakby otwieralo jakies nastepne okienko] i dalej nic nie idzie. jedyną radą jest crtl+alt+del edit: apsi też jest. a można też nagrać obraz przez deamon tools?? tzn otworzyc obraz deamonem i pozniej poprzez nero nagrac z wirtualnego dysku?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |