![]() |
kłóda, bo się zaczynają głupie wypowiedzi i wycieczki osobiste ((
|
To i ja moge wesprzeć Cię duchowo. Zresztą co mi szkodzi. Jak chcesz moge się nawet za ciebie pomodlić bo ide na 16 do kościółka a jest 15:21. :D
|
Cytat:
|
Burak...
zrobiles sobie anonse w tego forum jeszcze troche i beda wpadali ludzie z ogloszeniami matrymonialnymi... w zasadzie, to juz jeden taki byl |
Burak 123, troszke zle podejscie do sprawy ;)
|
Cytat:
Pomóc nie pomóc. Wogóle wpadasz na forum i pytasz o pomoc w robieniu stronki. Tematyka beznadziejna (raczej nie to forum). Aby znaleść tu miłośnika teg klubu musiałłbys długo szukać albo wogóle być nie znalazł. Odwalił brudną robote i nie spie*rdala w podskokach. Co ty wogóle chłopie wyprawiasz. Zanim zrobisz strone to najpierw pomyśl. Najgorsze są strony o wszytskim i wogóle źle wykonane PEŁNE LAY`u. Obrażasz kolegów z forum i jeszcze mają ci pomagać. Idz szukać frajerów gdzie indziej |
widze zę wy mi nie pomożecie. Jesteście beznadziejni. Jedynie kilka osób z tego forum NAPRAWDĘ chciało mi pomóc
|
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że wszyscy sobie robia jaja z Buraka. Założył chłopak ostatnio dwa tematy i w obu jakoś nie dostal tego co chciał.
A może to przez to, że robi za mało format'ów c: na tydzien? ^_^ |
@Burak powiem jedno format c: :D :>
Sorki ale nie mogłem się powstrzymać :> |
Baku [pl],no na serio ambitna ta strona www :P
|
Nie, ja pisze o tej, ktora jest w zacytowanym przeze mnie poscie ;) :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ale tematyka tez oklapana - 404 ;) |
Ja teraz będe robił strone o nagrywaniu to mogę Ci pomóc... lubie robić WWW... mam swoją domową i jak będe miał czas to również Tobie pomogę...:cool: :piwo: :pisze:
|
Przeciez chodziło mu o wsparcie ;) Jego strata, że nie napisał o jakie mu chodzi :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:24. |