![]() |
Gra FPS 96kB
Hejka
Jak było, to bez nerw, bo mnie tu długo nie było i nie wiem co było, a czego nie było, a po wstępnym przeszukaniu widzę ze chyba nie było :) http://www.theprodukkt.com/kkrieger.html |
heh zaraz to sprawdze, ale wygląda fajnie :D
edit Już widziałem, i wygląda super jak na 96kb, nawet mi się troche chyba przycina, ale nie mogę tego dokladnie powiedziec bo nie mam aktualnie żadnego programu do wyświetlania FPS |
Jest to najprawdziwsza gra dziłająca dzięki wykonywaniu jakichś skryptów czy czegoś.
U mnie nie chodzi bo mam za słaby komp :( |
hejka Patrixs :) faktycnie dawno Cie nie widzialem :)
a co do gry, faktycznie bylo ;) sam zamieszczalem ;) mi niestety nie chodzi - nie da sie uruchomic :( ma bestia wymagania |
Cytat:
|
u mnie chodzi ale czasami mocno potrafi przyciac sie. :smutny:
|
A moze wypiszemy ile u kogo wyciąga FPS??
Można to sprawdzić programikiem FRAPS, lub innym :D |
Być - było, ale u mnie nie poszło. Może teraz, jak dostanę nową kartę graficzną :)
|
- A 1.5GHz Pentium3/Athlon or faster.
- 512MB of RAM (or more) - A Geforce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM. - Some kind of sound hardware - DirectX 9.0b |
U mnie poszła ale lubi sie przyciąć :(
|
A u mnie chodzi ladniutko, bez zgrzytow ;p.
Gierka juz byla i jest troszke niedopracowana. U mnie w pewnym momencie pokazuje sie niewidzialna sciana, przez ktora nie mozna przejsc. |
Znam to. Chyba tego tu nie było. Widizłem to na innje stronie w newsach.
Gierka wszystko genruje na bierzaco przez to ma takie zapotrzebowanie na moc. |
Cytat:
|
Gierka wyglada super, tylko u mnie nie ruszy ;)
|
bylo bylo :)
ale mi nie pujdzie:( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:38. |