![]() |
Nie moge nagrac na dvd
Witam po raz pierwszy.Kupilem wczoraj nagrywarke DVDRW DRW-2S81. Nagralem na zwykla CDRWi jest wszystko dobrze. Dzis kupilem nosnik dvd Esperanza i chcialem nagrac na niego kilka avi, ale za kazdym razem pokazuje mi sie komunikat:
#29 TRANSFER -24 File ThreadedTransferInterface.cpp, Line 1708 Nie można wykonać polecenia Zakończ w trybie DAO! #33 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 1845 Zapis z prędkością 4x (5*540 KB/s) nie powiódł się! Nie wiem co robie nie tak, a nie mam kogo zapytac. Uzywam Nero 6.3.1.17. Wiecie co sie dzieje i co robic? Czy mial moze ktos podobny klopot, co robie zle??? |
jaką wersję firmware masz w sprzęcie?
sądzę że nie obejdzie się bez aktualizacji twój sprzęt to OEMowa wersja SOHW-812S i do tego napędu trzeba ściągnąć firmware, sądzę jednak że nie da się go tak od razu wgrać, nie miałem z tym do czynienia więc może ktoś inny w tym Ci pomoże jeśli się nie mylę to wersję exe firmware należy zrobić na BIN i wgrać LNTFLESH czy coś w tym rodzaju ja co prawda mam napędzik nieco starszy od Twojego i na początku "espek" w ogule nie widział ale po aktualizacji firmware wypala je bezbłędnie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |