![]() |
We wroc, nie ma problemu. 5 zl:)
|
P³yty CD-RW Verbatim 32x nie jest ³atwo dostaæ, w Bydgoszczy nigdzie nie ma poza jednym tajemniczym miejscem :>
|
NIE OSZCZÊDZAJ NA CD-RW !!!!!!!!!!!!
Kup Verba jutro.. Jak bêd± b³edy to pog³ówkujemy :) |
znalaz³em jedn± p³ytkê Akossa gdzie mia³em wypalone jedn± sesje, noi chcia³em co¶ do tego do¿uciæ i niestety dalej hujnia, niby wszystko siê nagrywa , ale jak veryfikuje no wychodzi na to ¿e nic siê nie za³adowa³o. jutro skocze do shopa po jak±¶ now± p³ytkê i wtedy bede wiedzia³ na czym stojê
|
Cytat:
Wypróbuj inne CD-RW ...ale nie Mediastore :)) |
a jest mo¿liwe ¿e poprostu nagrywara siada i ju¿ niechce wypalaæ p³yt Rw ?? , w sumie ju¿ ni± ponad tysiaka wypali³em, ale CD-r dalej idzie normalnie
|
Z mediastorami nie ty pierwszy masz klopoty. Szajs i tyle.
|
Masz LiteON'a to s± napêdy które bardzo nie lubi± s³abych p³yt cd-rw.. Cd-rw i tak nie kupuje sie wiele wiêc czemu nie do³o¿yæ tej jednej czy dwóch z³otych i mieæ spokój ??? Kup Verbatima ewentualnie Dysana... Jak tam te¿ bêd± b³edy to pog³ówkujemy :)
|
oooo mam co¶ nowego, próbowa³em zmazaæ starsz± p³ytkê na któr± kiedy¶ czêsto i gêsto nagrywa³em sobie muze na Discmana i teraz wyskoczy³o mi w nero okienko
LITE ON LTR-40125S: Specified host adapter invalid LITE ON LTR-40125S: Please insert a rewritable disc |
ostatnio kupi³em 3 nówki Mediastore, pozatym poroblem pojawi³ siê z dnia na dzieñ
|
A moze wystarczy wsadzic mu porzadna plyte? Moze masz jakies szajsy?
|
k³opoty z p³ytami RW
od jakiego¶ czasu moja nagrywara Liteona wypala p³ytki Rw na których nic niema, a kiedy w³o¿e j± do DVD lg to ca³y komp mi ¶wiruje na maksa. Rozumiem jakby jeden napêd siad³, ale dwa jednocze¶nie to ma³a przesada. Mo¿e sa jakie¶ specjalne sterowniki do odczytywania p³ytek RW ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |