![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W menu kontekstowym stacji CD wogole nie mam takiej opcji jak autoodtwarzanie (w menu nagrywarki jest)... :( |
@1. CDR i CDRW powinny widziec tak samo, nagrane plyty w formacie InCD.
@2. Tak, mozna kasowac, ale miejsca sie nie odzyska (chodzi oczywiscie o CDR). @3.Tak, mozliwe, w starszych napedach. @4. Niby dlaczego?Autostart powinien dzialac w obu napedach. Sprawdz we wlasciwosciach napedu. (w XP - np. monituj o...) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie. Jak wylaczyc w Nero wysywanie tacki nagrywarki po wypaleniu plyty? Pozdro. P.S. Czy ktos moze odpowiedziec na moje pozostale pytania z pierwszego postu. Z gory thx! :) |
ad 2. istnieje. są 2 spodoby.
sposób 1. wybierasz pliki których nie chcesz widzieć i nadajesz im atrubut UKRYTE sposób 2. Przy multisesji usuwasz z listy plików w Nero te pliki co nie potrzebujesz. miejca nie zwolnisz ale plików nie będzie Pozdro :> |
Klika pytan o nagrywanie i CD
Witam,
-czy pliki nagrane programem InCD (z pakietu Nero) mozna odtwarzac tylko w nagrywarkach, a zwykle Cd-roomy ich nie widza? Bo na to u mnie wychodzi (mimo zainstalowania programu do ich przegladania)... -Czy isntieje mozliwosc kasowania plikow z zwyklego CD-R (nie chodzi tu o odzyskanie miejsca, ale o to aby niektore pliki nie byly widoczne)? -Czy moze sie zdazyc, ze niektore Cd-roomy nie odtwarza poprawnie plikow z plyt nagranych w systemie wielosesyjnych (sesja nie jest zamknieta)? -Dlaczego po zainstalowaniu nagrywarki autostart plyty dziala tylko w nagrywarce, a w stacji CD nie? Z gory dzieki za pomoc! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |