![]() |
Serwisy kwiatowe
Witam serdecznie. Szukam serwisów kwiatowych które dostarczają kwiaty pod dany adres (ale TANIE). Bo widziałem nieraz cany dochodza do 50-60 za 1 róże !
|
bierz książke telefoniczną czy panorame firim i po kwiaciarniach dzwnoń z Twojego miasta, a nie będziesz korzystał z internetowych ździerców.
|
Dam ci dobra rade, wybierz bukiet zaplac za niego tyle ile jest wart i wyslij servisciem - nie wiem czy realizuja takie zlecenia ale czemu by nie?
Ja raz skorzystalem z takiej uslugi bodajze w sieci interfolra i powiedzialem nigdy wiecej. Niestety dane mi bylo po tygodniu zobaczyc co dostarczyli a raczej szczatki tego czegos. Po reklamacjach do dzisiejszego dnia od interflory nie uslyszalem nawet slowa przepraszam. Nie bede sie wiecej rozpisywal bo nie ma o czym, powiem tylko ze stanowczo odradzam. PS Jesli to jest na miejscu to kwiaciarnia sama dostarczy pod podany adres, ja mialem prawie na koncu Polski. |
Ja osobiscie korzystam z www.kwiaty.pl - tanio nie jest ale mozna na nich
polegac... ;) a jak jestes juz stalym klijentem to czasem dostaniesz jakis rabacik itp... czasem jakis prezent... ale jak chcesz zaoszczedzic to pogrzeb gdzies za kwiaciarnia w danym miescie gdzie mieszka ta osoba do ktorej maja dostarczyc bukiecik - zaplacisz im przekazem PP czy na konto i oni juz zrobia co trzeba bedzie ;) peace... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |