![]() |
Masowa produkcja
Jaka nagrywarka wg was wytrzyma największy "przebieg"?? :help: miałem liteona 48x24x48x ale po równo 12 miesiącach i 3 dniach się przekręcił, nagrywam głównie na TDKach (różne różniste, z reguły TDK Metallic) i esperanzach
|
To dlaczego nie oddasz jej na gwarancje?
Starsze Teaci były bardzo a bardzo wytrzymale. |
Popatrz w opisie napedu,na:
MTBF ( Life ) : 70,000 Hours oznacza to dokladnie wytrzymalosc (srednia) napedu. W skrajnym przypadku, moze oznaczac, ze dwie takie same nagrywarki tej samej firmy i modelu, wytrzymaja odpowiednio: -pierwsza- 1 godzine a druga 13.999 godzin. Seerio. |
Cytat:
Miało być, że w skrajnym wypadku nagrywarka tej samej firmy i modelu wytrzyma: pierwsza 1 godzinę druga 139.999 godzin |
Eee... ja w takie coś nie wierze, bo jak nagrywasz 52x to szybiej Ci sie nagra i nagrywarka wtem krócej pracuje, lecz od szybszego nagrywania pewnie bardziej sie psuje;/
|
@Luminat:
-jezeli mozesz dodac (w pamieci) dwie liczby do siebie i pomylic sie, pomylisz sie z cala pewnoscia. @Baku[pl] -w cos trzeba wierzyc. Ja wierze, ze moja nagrywarka wytrzyma 100.000 godzin pracy ze sredna szybkoscia 24x. :D |
dzis na litku 52327s przepalilem pod rzad 50 (dokladnie tyle) plyt (trzeba z czegos zyc :D i bynajmniej nie bylo to piractwo) - pozlo bez zajakniecia i to nie pierwszy raz takie jaja mu robie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:09. |