![]() |
[Urodziny] Sto lat dla Niebiessskiej :)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla jednej z niewielu osobniczek płci pięknej, która udziela się na naszym forum!
:roza: :sluze: :fala: :slonik: :slonik: :banan2: :* |
DUUUUŻŻŻŻŻOOOOOO RADOŚCI :roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza:
|
Przylaczam sie do zyczen Wszystkiego najlepszego ;) i wiele przyjaciol na forum ;)
|
Duzo duzo duzo duzo zdrowia :) 100 Lat !
|
Wszystkiego naj naj 100 latek ;)
|
Ejjjj w szoku jestem ze pamietacie :)
Dzieki za zyczonka, wielkie dzieki...boskie uczucie wstac rano i zobaczyc Zyczenia dla siebie.. Jeszcze raz dzieki... Buziaki dla Wszystkich :) Pozdrawiam :) P.S. Dzieki Wam do pracy ide usmiechnieta jak nigdy :D |
wszystkiego dobrego:
nieograniczonego budzetu na zakupy, czasu na przyjemnosci, codziennych usmiechow przyjaznych... i... oby Cie Yankee sluchal || |
Bartez chyba sekundy liczyl do tych urodzin i odrazu wpisywal zyczenia... hehe
no ale i slusznie, rowniez skladam najserdeczniejsze, i jak najcieplejsze zyczonka z doliny wiecznego slonca hehe... shuma02 |
:roza: też się przyłączam - w te 18 (constans) urodziny
|
Ja również życzę wszystkiego co najlepsze :fala:
|
Każdego roku o tej samej porze
każdy Ci życzy co tylko może Ja korzystając z tej sposobności pragnę Ci życzyć dużo radości dużo uśmiechu dużo miłości super prezentów i mało złości aby do Ciebie uśmiechał się świat biegiem tych wszystkich szczęśliwych lat :banan::banan2: Pozdro :> :spoko: |
Dużo szczęścia i radości, oraz wiele przyjemności w życu :roza: :roza: :roza: :fala: :mysz: :banan2:
|
Ilość załączników: 1
Wszystkiego najlepszego!
|
Wszystkiego najlepszego :)
|
Wszystkiego najlepszego
A w prezencie banan by LiTE :banan2: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:36. |