![]() |
Nowe Konsole Przenośne
moim skromnym zdaniem w niektore gry nalezy grac tylko na konsolach - wlasciwie to tylko w niektore nalezy grac na pc :)
uwazam sie po trosze za konsolowca bo mialem prawie wszystkie obecne na polskim rynku cacka w tym momencie nie mam zadnej konsoli ba nie mam nawet windowsa na piecyku ale te cacuszka budza moje uznanie Nintendo DS SONY PSP co o tym myślicie?? mnie juz slinka cieknie ach szkoda ze mieszkamy w polsce(i jestesmy bez pracy na utrzymaniu rodzicow) i niestety pewnie przy cenach premierowych nie bede mogl sobie pozwolic na zadna z nich :( pozdro |
Fajne ale nie na moją kieszeń. A szkoda bo bym se sprawił takiego Soniaka PSP
Pozdro :> |
A ja nigdy nie miałem tego typu "zabawki" i jakoś nie mogę sobie wyobreazić żeby dawało to jakąś przyjemność. Chociaż pewnie sięnie znam i zaraz będziecie prostować moje poglądy ;) Jak wygląda sprawa z dźwiękiem w takich cudach? Bo dla mnie to gra musi mieć i obraz i jakiś porządny dźwięk......
|
Ja tam wole emulator gameboya zwykłego/color/adwance, commodore i wielu innych komputerków na moim pockecie ;) Do pogrania w wolnym czasie zupełnie wystarcza.
|
Nie na moją kieszeń :(
|
Kiedys kupilem Gamboya Advance. Teraz lezy, sporadycznie uzywany. Mam raptem 5 gier na niego, powod: gry sa za drogie.
Rok temu kupilem PS2 i neoo uwierz, konsole moga dac wiele radosci. Gry na ps2 sa latwo dostepne i wypasione, oczywiscie nie wszystkie, bo jak wszedzie zdarzaja sie niewypaly, ale ja jestem z tej konsoli bardzo zadowolony :spoko:. |
co do dzwieku _Neoo_ to wydaje mi sie ze jak nintendo ds ma 1gb do zagospodarowania na nosniku to i dzwiek sie zmiesci - podlaczasz sluchawki i jest bajera
na emulatorach zgodze sie ze jest latwiej i taniej ale to nie to samo - to tak jak obejrzec film w kinie a screenera w domu co do ceny to rzeczywiscie na polska kieszen jest za wysoka ale tylko na polska(mowie tu przedewszystkim o grach drozyzna) to nie jest tak ze wszystko jest za drogie tylko my za malo zarabiamy!! - albo i nie zarabiamy wcale w jakichs statystykach znalazlem ze przecietnie emuropejczyk zarabia 35 euro za godzine w pracy x, a polak za to samo dosteje 3,5 euro proste - dla nas wszystko jest za drogie dlatego jak sie pojawi ktos kto ma troche wiecej kapuchy to myslimy ze jest bogaczem:) tym czasem on moze w niemczech zbierac wisnie albo myc podlogi |
Ja zawsze sobie marzylem zeby wydano Devil May Cry na kompa, bo na play station 2 mi sie "wladza" nie chciala zgodzic. A taka konsolke sony psp to jakbym mial... ;) No ale to tylko marzenia ;p
|
Może i macie rację co do konsol, ale i tak w najbliższej (dalszej pewnie też) przyszłości nie będę mógł sobie na takie cudo pozwolić. No ale pomarzyć zawsze można :]
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |