![]() |
Cytat:
<< Arkadiusz Piotrowski <--------> e-mail: info@arcomp.com.pl >> << Sklep internetowy "Arcomp" http://www.arcomp.com.pl >> << Tel. (042) 682-70-86 Tel. kom.: 0607550438 GG: 1148437 >> << Telefony czynne: Pon-Pią 8.00 - 18.00 Sob 10.00 - 14.00 >> |
Spoko sklepik tylko to oczekiwanie na przesyłkę ... caaaaaaaaaaaaaaaały tydzień.
Ale i tak będę zamawiał ze względu na ceny :) Polecam. |
Mieszkam w łodzi i często kupuje w ARCOMPIE fajny i tani sklep tnz. hutrownia która sprzedaje równiez detalicznie.
|
Cytat:
maniek |
Cytat:
|
Moglibyście jeszcze dać informacje na temat:
Producenta płyty Koloru nośnika |
Cytat:
Coprawda regulamin jest skampowany i jest do niego dostep dopiero po checi wyslania zamowienia ale juz powiedzialem gdzie trzeba i bedzie link na stronie glownej. @maniek997 no coz - z printable to roznie bywa (albo sa beznadziejne albo drogie). Pomyslimy nad inwestycja w jakas marke. Jakies propozycje ?? |
A ja polecam CDLANDPlus - wprawdzie miałem z nimi jedną wpadke, ale po męskiej rozmowie na GG i tzw.****.. za olewanie klienta współpraca jest wzorowa.Zobaczymy jak długo.Płytki zamawiam zawsze przez GG i Pan Piotr Zadrożny (jesli sie nie mylę) wysyła mi płyty tego samego dnia priorytetem i nastepnego mam je w domku.NIE CZEKA NA PRZELEW.Ja robie przelew w dniu zamówienia i jak na razie jest O.K.Ja mam płyty on kase nikt nikogo nie zawiódł.Chciałem mu w tym miejscu podziekowac za zaufanie i sumiennośc.I jakiś upuscik tez sie zawsze znajdzie dla klienta z Forum CDRinfo.Moge szczerze polecic.
Pozdrawiam Grzegorz Z Bydgoszczy |
Całkiem przystępne ceny :)
Wrzucam do ulubinych Ale, szkoda że nie ma verbatim pastel |
Dawajcie Printableeeeee !!!!!!
|
Cytat:
maniek |
Odswiezam ten stary temat bo stalo sie. Po wielkich bojach i znojach sklep ruszyl :)
Oczywiscie zapraszam do dyskusji :) Wszystkie bledy beda poprawiane na biezaco. http://www.cdrspeed.pl/ |
Cytat:
W kazdym razie nie jest mi on kompletnie obcy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:33. |