![]() |
Rondo w Anglii
Widzieliście te ronda w Anglii? Masakra. Ściągnijcie sobie, a nie pożałujecie. Jak tam oni potrafią jeździć to ja nie wiem.
http://members.lycos.co.uk/epol86/cd...o_w_anglii.pdf |
No faktycznie nie dziwota że Bóg ich na wyspe zesłal, przeciez tam normaly kierowca nie jest się w stanie połapać któredy jechać :D
|
juz to kiedys widzialem, le ponownie stwierdzam - bog ich chyba opuscil || przeciez to rownie normalne jak pomysly polskiego rzadu || albo jak palma na rondzie w wawie
|
byloooooooooooo :cisza: :P
|
Jejku ale najbardziej współczuję tym którzy muszą tam zdawać prawko. Pewnie egzaminatorzy sobie nieźle pozwalają na egzaminach he he ;)
|
Cytat:
Za nic tam nie pojade ... chyba, że bedę podróżował tam by taxi ;p |
Jesli było to sorki :(
|
Widziałem to kiedyś, ale nie na Forum, ale nadal nie mogę zrozumieć jak można przejechać takie rondo. Bo że można to chyba oczywiste, Anglicy jakoś je przejeżdzają :| Jakie zasady tam panują to już dla mnie kompletna magia.....
|
Uuhh, Co by bylo jakbymbym mial przez cos takiego codziennie do pracy jezdzic ;p
|
"przepraszam szefie za to dwugodzinne spoznienie, ale zle skrecilem na rondzie i poltora godziny nie moglem z niego zjechac, a potem mi sie paliwo skonczylo, wiec doszedlem na piechote" - ewentualne tlumaczenie poranne pracownika ||
|
A tu się okaże że pracownik nie ma przed kim tłumaczyć swojego spóźnienia, bo jego szef też utkną na tym rondzie :D
|
Ja pierdziele!!! na takim czymś nigdzie bym nie dojechał :/
|
Cytat:
|
A ja bym pojechał inną drogą... :D :>
|
Oj było się w U.K w zeszłym roku, z tymi rondami to jest tam tak przerąbane dla normalnego człowieka że hej. Przez te pare miesięcy za cholere nie mogłem się przyzwyczaić do tego ich lewostronnego ruchu. Przy przechodzeniu przez jezdnie pare razy wlazłbym prosto pod samochód :cisza:, a co dopiero jeździć tam. Kierownica po prawej, w domu dwa krany jeden do zimnej wody drugi do gorącej(jak cholera), wtyczki i gniazdka dziwne, chleba tam dobrego nie uświadczysz, kiełbasy nie ma a jak jest to droga jak cholera(jak za komuny:haha: ). Alkohol można kupić tylko do godz.23(jak pamiętam). No ale mimo wszystko jade tam znowu niedługo:kasa:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |