Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   sblive-audigy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sblive-audigy-37661/)

amelia 29.07.2004 13:05

sblive-audigy

Próbuje przerobić sblive, ale nie mogę odinstalować creativa tzn. odinstaluję program, z panelu sterowania odinstaluje sterowniki, porestarcie sterowniki automatycznie instalują się znowu, jak się creativa pozbyć?

Mily_ 29.07.2004 13:08

No nie wiem czy się da bo jak ja kiedyś tak robiłem to też automatycznie instalowały się na nowo a jak usunąłem pliki sterowników to mi się windows już nie włączył. i musiałem format c: zrobić

amelia 29.07.2004 13:17

Jak w takim razie pzrerobić sblive na audigy, według mnie stery od sbliva należy usunąc

epol 29.07.2004 14:35

amelia niedawno takie temat był

Mily666 znów Format C: :D

amelia 29.07.2004 15:20

Generalnie to nie jest nowy temat, kiedyś widziałem rozwiązanie ale bez zainteresowania poprostu uleciało, a gdy wiedza jest potrzebna to akurat właściwy topic znaleźć trudno.

Ormianin 29.07.2004 15:24

Cytat:

Napisany przez amelia
Generalnie to nie jest nowy temat, kiedyś widziałem rozwiązanie ale bez zainteresowania poprostu uleciało, a gdy wiedza jest potrzebna to akurat właściwy topic znaleźć trudno.

Kazdego SB live nie przerobisz... musi byc Live 5.1 i to zdaje sie tez nie kazda wersja

Poza tym ja sie dziwie tym przerobka, to jest takie subiektywne odczucie, ze dzwiek jest lepszy, bawilem sie tym kilka razy, ale za Chiny nie potrafilem odczuc roznicy... ktos napisze ze mam kiepski sprzet, nic podobnego! Sprzet odsluchowy wysokiej klasy.

Mily_ 30.07.2004 08:02

Cytat:

Napisany przez epol
(...)Mily666 znów Format C: :D

A wiesz że to by dużo pomogło. Bo by się sterowniki usunęły i wtedy moiżna by było przerobić. :>

esem 30.07.2004 09:48

Cytat:

Napisany przez amelia

Generalnie jest to bardzo stary i dokładnie oklepany temat. Wystarczy użyć opcji SZUKAJ: po jej użyciu znajdziesz też linka do dyskusji na forum tweaka (podawałem go) - gdzie też co jakiś czas znajduje się kolejny "odkrywca Ameryki", zawiedziony brakiem wymiernych efektów takowej przeróbki. 8 )

Stef 31.07.2004 07:37

musisz chyba wejsc pzrez tryb awaryjny i wtedy go usunac... wtedy chyba sie calkowicie odinstaluja sterowniki.a potem bedziesz mial sytuacje taka jakbys pierwsdzy raz wlozyl taka karte do kompa,wiec chyba wiesz juz jak dalej postepowac

amelia 04.08.2004 08:58

Z katalogu Windows\inf należy wykasować wda10k1.inf ( jeżeli nie przekręcilem liter ) nie udało sie zainstalować A2zs, ale udało się A2 poprzez PAXIV, brak equalizera, nie działa media source go i kalibracja, robiłem to z czystej ciekawości, może dzieciakowi się spodoba.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22.