Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pomocy? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pomocy-37673/)

Qaz 29.07.2004 17:52

Pomocy?

Właśnie wróciłem ze sklepu kopmputerowego. Chciałem kupić klawiature bezprzewodową i mysz optyczną bezprzwodową w komplecie, jednak gość powiedział mi że to się nie nadaje do gier bo jak działa mysz to niedziała klawiatura. Czy to prawda czy sprzedawca miał przestarzałe informacje?

Y@nkee_PL 29.07.2004 18:40

bzdury gada :) mam taki zestaw - mysz bezprzewodowa (kulkowa) + klawa bezprzedowodawa
a o takim numerze to nie slyszlem jeszcze ;)
moze o czyms nie wiem :P

MacGyver 29.07.2004 18:43

Cytat:

Napisany przez Qaz
Właśnie wróciłem ze sklepu kopmputerowego. Chciałem kupić klawiature bezprzewodową i mysz optyczną bezprzwodową w komplecie, jednak gość powiedział mi że to się nie nadaje do gier bo jak działa mysz to niedziała klawiatura. Czy to prawda czy sprzedawca miał przestarzałe informacje?

Pierwsze słysze żeby tak było ... dlaczego niby jak działa jedno to niedziała drugie ???

epol 29.07.2004 18:49

No własnie dlaczego to niby miałoby nie działać? Jakiej firmy był ten zestaw?

MacGyver 29.07.2004 18:53

Gość chyba pomylił sklepy w których chciał być sprzedawcą ;)
Nastęnym razem niech idzie sprzedawać pomidory na targu...

SEBA1609 29.07.2004 19:10

No koledzy i tu was zaskocze :)
Mam Zestaw bezprzewodowy TRACERA mysz optyczna +klawiaturka wszystko radio. Te dwa komponenty polaczone sa nadajnikiem i istnieje taka mozliwosc aby klawiatura dziala a mysz nie lub odwrotnie. Obydwie musza zlapac to samo pasmo. Na marginesie nie polecam. Juz dwa razy mialem w serwisie, ale wymienili na nowa i jak na razie jest ok (na jak dlugo nie wiem?) Konczac jest taka mozliwosc aby jedno z urzadzen nie lapalo wspolnej czestotliwosci.

epol 29.07.2004 19:18

Maskra!! :banan3: Tracera

MacGyver 29.07.2004 19:21

No to tu jestem zaskoczony bo o tym nie wiedziałem ;p (jak większość zresztą ;) )
BTW: Mam klawiaturę tracer'a czarną no ale stety przewodową ;p

nimal 29.07.2004 19:22

Tracer? a co to jest ||
od zawsze powtarzam ze proc jak jest wolniejzy o sto czy dwiescie MHz to pikus, ale na monitorze, myszce i klawiaturze nie wolno oszczedzac (... w sumie dolaczylbym jeszcze fotel) bo zdrowie ma sie jedno (to a propos padu pod nadgaski, monitora i fotela) a kazda niewygode mychy i klawy poczujesz bezposrednio (co nie jest przyjemne)

epol 29.07.2004 19:30

I tu masz nimal 100% racje. Najważniejsze są monitor, klawa, mycha no i wspomniany fotelik :). Ma się je na długie lata, a zdrowie jest tylko jedno.

SEBA1609 29.07.2004 19:50

o koledzy poczulem lekka nutke drwiny ^_^ ^_^
Macie racje "tracer co to jest" ale dziala jak na razie myszka ladnie chodzi, klawiatura rowniez.
Nie stwierdzam jakosci zestawu lecz fakt iz jest mozliwosc braku komunikacji jak w temacie :bicz:

Qaz 29.07.2004 19:58

Dzięki, już myśłałem że będę musiał zostać przy kabelkach, sprzedawca wyszedł na idiote przez swoją niewiedzę stracił klijenta.

nimal 29.07.2004 19:59

serio? drwina? my? :> /joke
nie zartuje z posiadaczy (sam np mam komore mitsubishi, pomimo ze dla 70% ludzi nie istnieje nic innego jak nokia - z firmami w kompach jest identycznie) tylko z samej firmy wypuszczajece - co tu duzo mowic - buble

BTW OT: epol, Ty siedzisz w komorach :) nie wiesz czy siemens przypadkiem znowu nie dal pewnej czesi ciala z telefonem CX65? znajomy kupil i nie wyswietla mu CB pomimo prawidlowego ustawienia kanalu, siemens twierdzi ze to nie jest podstawa do reklamacji... naprawde ta firma mi sie nie podaba od jakiegos czasu :\

bakupl 29.07.2004 21:52

BTW: Po co nam karty graficzne które umożliwiają nam granie z np. z 65FPS skoro i tak mamy odświeżanie 60Hz? :D

No to jeszcze zależy jaki procek ;)

A co do klawiatury i myszy to polecam Logitech'a ogólnie a w szczególności MX 900 i 700 :)

Qaz 29.07.2004 22:01

A co powiecie o zestawie:
A4-TECH KBS-2348RP?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41.