![]() |
Sexowne slipy dla nowoczesnego mężczyzny
coś dla prawdziwych facetów ^_^
zastanawiam się tylko, czy jakbym w takich majtach wyskoczył, co by sobie laski pomyślały... ^_^ |
Człowieku, ostrzegaj następnym razem jak jest zdjęcie takiego typu ;)
Ja bym to nazwał: perwersją ;) |
O boshe.........................Przecież TO nie może być nawet wygodne. Co do reakcji lasek, to pewnie przez kilkanaście/dziesiąt minut nie miałbyś okazju usłyszeć co o tym myślą, tarzałyby sięze śmiechy po podłodze :)
|
laski generalnie maja tendencje to tarzania sie || albo ze smiechu z nas albo z rozkoszy ||
i oby nas spotykala tylko ta druga ewentualnosc :D majteczki... coz mysle ze wsrod homo i znudzonych pare moga miec powodzenie... ja sie tam wole ubierac przy Zonie w... obraczke :D wg niej to bardzo sexi czesc ubrania ;) |
a tą obrączkę na co zakładasz? ^_^
|
Ty na kazdym forum wnikasz :> :P
generalnie tylko w jednym miejscu pasuje - tam gdzie jest od poczatku (dnia slubu) |
Ludzie, to powinno byc dane do dzialu z humorem ;) Jeszcze nie moge sie przestac smiac z tego goscia ;p
|
Przeciez to jakaś kompromitacja z tymi slipkami, a ciekawe jak wyglada wersja plażowa ??? ;p :rotfl: 8-)
|
Czego to ludzie nie wymyślą :) ...... a czego nie kupią ;) :spoko:
|
Cytat:
A wyobraźcie sobie reakcję ludzi jakby ktoś wyskoczył w tym na plaży i zaczął się opalać :D |
Zwykłe rozciągnięte stringi :D
|
To jest po prostu smieszne :haha: :haha:.
Jakbym kogos zobaczyl w tych majtakch na plazy/ulicy to bym go wysmial. |
A mi to wygląda na lekko okrojoną wersje stroju kompielowegoz lat 30 :)
|
oooooooooooooooo mamooooooo
Porazka ^_^ ^_^ Chyba padlabym ze smiechu jakbym zobaczyla faceta w czyms takim ^_^ Pozdrawiam P.S.Wysle to do wszystkich kolezanek, a co mi tam niech sie tez posmieja ^_^ :mruga: |
No nie tego bym w życiu nie włożył. A ten kolega na zdjęciu to ma teraz pewnie niezłą popularność :) ;) Kupa śmichu ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:17. |