![]() |
Nero - Za ma³o miejsca na p³ycie
Mam nastêpuj±cy problem przy nagrywaniu w Nero (6.0.0.15): pojawia siê komunikat Brak miejsca na dysku dla tej kompilacji.
Po kolei robiê tak: - Ustawiam CD-ROM (ISO) - No multisession - Wrzucam plik - Wk³adam p³ytkê (700MB), info z Nero 703MB wolne - Burn compilation, info z Nero 701MB Dostajê komunikat There is not enough space to burn this compilation onto this disc. Please insert another that provides more space. Podobnie jak chcia³em skopiowaæ dane (nagrane na p³ytce 700MB, Hawk). Odczyta³, jak w³o¿y³em tak± sam± p³ytkê (Hawk 700 MB) - za ma³o miejsca (równie¿ informacje pokazywa³y, ¿e kompilacja zajmuje mniej ni¿ pojemno¶æ p³ytki). Próbowa³em overburn w³±czyæ, ale to nic nie zmieni³o. Czy gdzie¶ mo¿e byæ jakie¶ ukryte ustawienie (nic nie znalaz³em), które powoduje, ¿e nagrywarka chce co¶ jeszcze zapisaæ oprócz moich rzeczy? Gdy nagrywam mniejsze rzeczy jest OK. Co wiêcej ten sam plik, który (jak powy¿ej) by³ za du¿y do nagrania zdaniem Nero, zwyczajnie nagra³ siê windowsem (Roxio). Czy kto¶ mi pomo¿e? |
qrwa nie wierze...
updatuj nero bo to ma blaedy i tyle zgodnie z licencja masz prawo do bezplatnych updatow w obrebie wersji (czyli 6) bylo to walkowane rok temu ;) stad moja reakcjia ;) updat znajdziesz na www.nero.com |
Tu masz wiêcej na ten temat: http://seba.wsm.wielun.pl/malycd.htm
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:23. |