![]() |
Serwisy wysyłajace SMS'y (mog± byc z reklamami) - znacie jakies??
Znacie jakies serwisy które przysyłały by SMS'y (mog± być z reklamami) tylko zeby one były z innej sieci, np. jak ja mam Ere to zeby było z plusa lub idei.
Chodzi mi o to ze w tak-taku za iles tam minut rozmów lub odebranych sms'ów z poza sieci oni doładowuj± konto. 8-) :D |
primo - nie nabijaja Ci konta smsy inne niz plus i idea, zadne zagraniczne bramki nie pomoga
secundo - w taryfie happy nie ma juz bonusa o ktorym piszesz, a pozostawanie w dowolnej innej jest malo oplacalne ;) |
Cytat:
2. Przed chwil± dzwoniłem na bezpłatne 9797 i według tego co tam usłyszałem to za każde 10 minut rozmowy lub 40 sms dostaje 1 era jednostkę która jest równa 1 minucie lub 4 sms. Koszt aktywacji - 1,22zł/ mies. Więc jakby się tak udało znaleĽć jak±¶ firme która by wysyłała sms'y (heh, lub dzwoniła) to by się to opłacało wł±czyć. |
Eliasz - tak bylo dopuki nie przeszedles na Happy - przescie na Happy jest jednoznaczne z rezygnacja z wybranych numerow, era bonus i paru innych, potwierdza Ci to w bou, widocznie nie zupdatowali danych pod 9797
pozatym koszt to chyba 1,22 za aktywacje, a nie na miesic - ale tego juz nie jestem pewny no - chyba ze nie masz happy tylko inna taryfe - to co innego, wtedy bonus dziala |
No ale jakby ta firma dużo wysyłała tych sms'ów to by się to opłacało.
|
Mam dla ciebie radę:
- podaj na jakim¶ prostackim chacie swój numer telefonu i powiedz, że szukasz jakie¶ dziewczyny, - podaj na jakim¶ forum, że masz degerator kodów na darmowe doładowywanie konta w pop/tak-tak/simplus/heyah/samiswoi i rozdajesz je za darmo przez sms, lub masz kody do darmowych sms'ów/telefonów - gwarantuje, że nie odczepisz się od sms'ow i telefonów :D :D :D |
to moze lepiej na tym czacie podac ze szuka sie chlopaka (oczywiscie logujac jako kobitka?) ||
|
Heh, chyba tak zrobie, ale bedzie jazda. ^_^ Mam gdzie¶ jeszcze chyba star± karte to chyba popróbuje :spoko: 8-) :jezyk:
Heh, Tylko gorzej jak będ± pisać i dzwoonić tylko z Ery. |
Przegl±dałem tak sobie Allegro i co znalazłem?? Popatrzcie sami http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29103607
Go¶ciu wysyła sms'y, ciekawe z jakiej sieci że mu się to opłaca. A może to jaki¶ wałek??? |
Piszecie o Bonus Tak Tak, ja zapłaciłem przy aktywacji 5 zł +vat, i 0 potr±ceń co miesi±c. Jak masz sporo znajomych poza er± to sie opłaca mieć. Ale niestety, bonusy s± tylko do sieci Era :'(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:03. |