![]() |
synchronizacja napisów dla gotowego dvd
witam!!!!
czy macie może pomysł albo sposób jak zsynchronizować napisy z gotowym juz dvd????tzn. w filmie nie ma oczywiscie polskich napisów - ale to nie problem wystarczy ściągnąć sobie napisy (txt) , a całą resztę ( łączenie mpv,ac3,stl) to w DVDMaestro.....tylko mam taki kłopot: ściągam sobie napisy co są np. na 2cd i co teraz oczywiście bezproblemu je połącze ale dokońca nie wiadomo czy będą pasować do mojej wersji dvd????? P.S. kiedys czytałem na forum że jest programik dzięki któremu wyświetlane są napisy z pliku txt w PowerDVD.... i to by było to :taktak: tylko nie umię znaleśc już tego postu :help: może ktoś mi pomorze???,albo poda jakiś inny sposób????? pozdrawiam |
Media Player Classic, IMO najlepszy odtwarzacz pod słońcem
EDIT No i oczywiście potrafi zrobić to o co pytasz :spoko: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wejdz do opcji i...
|
kule dalej nic cały czas ten sam komunikat :-( może mam coś doinstalować ???
|
Sprawdziłem na 2ch kompach, to musi działać.
|
kurcze sparwdzałem jeszcze na innych ustawieniach i nic (uruchamiałem kompa i też nic) robie Load subtitle... i nic cały czas to samo :-( -
wszystko zrobiłem tak jak pokazałeś |
amoż znasz jakis inny programik ????
wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi pozdrawiam |
Niestety nie. Ale jesteś pewny, że wszystko ustawiłeś tak jak na jpg-u?
|
Cytat:
EDIT a jaką masz wrsję i jaki system??? |
Weird. No ja jedyne co mam zainstalowane to xvida i ffdshow i to wszystko.
|
kurcze nic!!!!trudno poszukam coś na google !!!
ale całkiem dziwna sprawa - ale u mnie zawsze coś nie chodzi (na 1000 kopach chdzi a umnie nie) jeszcze raz wielkie dzieki za starania |
Poszukaj Arpa Kolla Player (mnie też nie udało się zmusić MPC do odtwarzania zewnętrznych napisów).
|
Głupio spytam, a macie dx9.0?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:15. |