![]() |
Miło to słyszeć.
|
Wielkie dzieki panowie Force Aspi pomoglo normalnie juz nagrywa :jupi:
|
Cytat:
Nero przeinstalowalem i nie dalo rezeultatu...ale ostatnio instalowalem online oprogramowani do dyskow segata i tam tez cos z tym aspoi bylo i cos mi sie wydaje ze tu cos sie wlasnie gryzie bo od tego momentu sie zaczelo sypac... sprawdze po zainstalowaniu firce aspi... hmmm plyty mediastore , verbatim predkosc jak zwykle 52x :> |
Cytat:
|
System najprawdopodobniej gryzie się z jakimś sterownikiem.
Przeinstaluj Nero (też ma tam jakieś swoje ASPI :P) Zainstaluj ForceAspi 1.7 (killaspi.bat później instaspi.bat) Stery do płyty głównej Jakich płyt używałeś ? Jaka prędkość nagrywania ? |
Witam na forum.
Napęd zdaje sie być nowy wiec mozliwe ze to wina oprogramowania. Przeinstaluj nero i zainstaluj forceaspi. Mozesz tez zainstalowac stery do plyty glownej. |
brak reakcji przy 100%
Witam mam taki problem...od pewnego czasu nie wiem dlaczego zaczal u mnie wystepowac takowy blad...nagrywam plytke wszystko pieknie i przy 100% nagle nero mi sie tak jakby zawiesza ze pisze ze brak reakcji czy jakos tak...plyta pomieli pomieli i nagrywarka kompletnie zgasnie , ze moge sobie plyte normalnie wyciagnac...juz chyba z 6 plyt pod rzad zepsulem nagrywajac juz byle co zeby sprawdzic czy tak zawsze...pomocy !!!! Uzywam : LG 52x24x52x plus
Ahead.Nero.Burning.ROM.v6.3.1.17.Ultra.Edition. PS. odczyt plyt wszystko normalnie , byle jaka cd wrzucam i czyta wszystko... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:54. |