![]() |
Nie ma szans. Najbliższy komp jest jakieś pół kilometra od mojego domu, jestem otoczony ludźmi, którzy nie mają pojęcia o kompach, a co dopiero necie. :)
BTW ile kosztuje DSL? |
Cytat:
|
A myślałeś żeby założyć z kilkoma osobami DSL?
|
W małej miejscowości na neo nie masz co liczyć. Telekomuna interesuje się tylko miastami, SDI też Ci nie założą, a poza tym to jest droższe niż neo. Radiówka to najlepsze rozwiażanie, ale jak masz jakieś drzewko czy jeszcze gorzej górkę miezy przekaźnikiem a twoim domem to po zabawie. :(
Ja też póki co jestem na modem skazany. :( |
hmmm...raczej lokalnie bys musial poszukac. Moze jakies ogloszenia w Panoramie Firm - www.pf.pl nie wiem...pomyslow narazie nie mam.
|
Cytat:
|
Np. u mnie mieszkam 40km od Lublina a pewna firma zaproponowała założenie netu drogą radiową na początek poszło 40 osób. I necik chodzi jak gupi. Nawet w deszcz nie widać spadku wydajności. Popytaj się w okolicy czy może już nie ma stałego łącza założonego. A jeżeli nie ma i w najbliższym czasie nie będzie to bierz NEO.
|
50km od Poznania...niedaleko mnie i nimala :)
Ale chodzi o sianko ze drogo za 640/160 czy nie masz mozliwosci (nie mozna tam zainstalowac). Sdi - nie wiem czy jeszcze idzie wogole to zakladac - ostatnio kuzyn nie mogl. Olali go.Wzial Neo za 59zl Ale czesto w takich mniejszych miejscowosciach ludzie biora radiowke |
jakie łącze??
niemogę dać neostrady a mam dosyć siedzenia na modemie jak myślicie jakie mam możliwości posiadania sztywnego łącza w boguszynie miejscowości oddalonej 50 km od poznania?? może sdi?? radiówka??? poradźcie co mogę zrobić;(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |